Migrant die Brabantse jongen doodstak was al drie keer eerder opgepakt

Op zondagochtend 19 april werd de 18-jarige Rik van de Rakt uit het Brabantse Heesch in Oss door een Soedanese migrant met messteken om het leven gebracht. De dader Abdallah A. uit Soedan blijkt al meerdere malen met de Nederlandse justitie in aanrekening te zijn gekomen, de laatste veroordeling stamt uit 2018. Het is onduidelijk waarom precies de jongen uit Heesch het slachtoffer is geworden, maar gezien de achtergronden van veel van de migranten is het niet verbazend dat zaken met geweld en intimidatie worden opgelost.

De autoriteiten, zoals het Openbaar Ministerie, de politie Oost-Brabant, de gemeente Bernheze en het ministerie van Justitie en Veiligheid hebben getracht veel gegevens van de dader weg te houden uit het zicht van het publiek. Zodat pas twee weken na de moord naar buiten komt dat deze Soedanees een verleden heeft. Veel inwoners uit de streek waren in eerdere stadia ongerust over de massale komst van migranten, omdat dit wellicht voor gevaarlijke situaties zou kunnen zorgen.

Het gebied van Oss en omstreken was de afgelopen jaren regelmatig het slachtoffer van de plaatsing van opvangcentra voor migranten in procedures of die net een paspoort hebben ontvangen. Dat er over deze kwestie massale onvrede onder bevolking was mocht voor het beleid nauwelijks iets baten, want de regering en de lokale politici gingen gewoon door met het massaal onderbrengen van allerhande migranten.

3 comments

  1. en toch als er verkiezingen zijn stemt men voor die volksverraders.In Hongarije stemt men oor een partij en leider die op komt voor zijn volk .maar dat kunnen ze in Nederland ,Belgie en veel landen in Europa +die linkse media niet verdragen.Wanneer gaan de ogen open denkelijk niet als het te laat is.

    Like

  2. Stuur dit even door naar die pot Claudia de Breij. Zij wil nog veel meer asielparasieten naar Nederland halen. Zij is verantwoordelijk voor de doden..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.