Leugenpers tracht door lasteren Forum voor Democratie Brabantse coalitievorming te voorkomen

Terwijl Forum voor Democratie in Brabant aan het onderhandelen was over het formeren van een coalitie om de Provinciale Staten van Noord-Brabant te besturen, werd de politieke partij wederom het slachtoffer van riooljournalistiek. Enkele onsmakelijke berichten van personen, in een aan de jongerenbeweging gelieerde groep op het sociale medium WhatsApp, moesten aantonen dat de partij vol zou zitten met gewelddadige antisemieten. De campagne doorheen de hele leugenpers mislukte echter en de coalitie in Noord-Brabant is er toch gekomen, zo meldt de provincie Noord-Brabant.

Journalisten hadden interne berichten uit een WhatsApp-groep van 2017 van onder het stof gehaald, om daarmee aan te tonen dat het goed mis is binnen de partij. Let wel, er werden onsmakelijke afbeeldingen gedeeld, echter deze groep had geen officieel karakter vanuit de partij of zelfs de jongerenbeweging. Ook volledig onduidelijk is of het hier om leden, niet-leden, grappenmakers, provocateurs, of wat dan ook gaat. Dit maakt natuurlijk voor de leugenpers niet uit, echter het coalitieakkoord van de provincie Noord-Brabant is er toch gekomen;

VVD, Forum voor Democratie, CDA en Lokaal Brabant gaan hun nieuwe coalitieakkoord voor de provincie Noord-Brabant presenteren: “Samen, Slagvaardig en Slim: Ons Brabant”. Op 7 mei wordt het akkoord bekend gemaakt en worden de beoogd gedeputeerden voorgesteld. De wens van de coalitiepartijen is om een week later, tijdens een Statenvergadering op 15 mei, het nieuwe college te installeren.

4 comments

  1. “Brabantse coalitie” ? Neen ; “NOORD-Brabantse coalitie” zeker ! Het gewezen “Hertogdom Brabant” bestaat grotendeels uit de huidige Hollandse provincie “Noord-Brabant” boven de Vlaamse provincie “Antwerpen” (Uit Antwerpen is Bredero’s “Spaanse Brabander” afkomstig), met ten zuiden de Vlaamse provincie “Vlaams Brabant” boven de zuidelijk gelegen Waalse provincie “le Brabant Wallon” (met “Waterloo” nu franstalig, oorsponkelijk nederlandstalig) De Belgische vlag is gebaseerd op de kleuren van het wapenschil van het gewezen “Hertogdom Brabant” . Dit allemaal om te zeggen dat “Brabant” beduidend ruimer is dan de Hollandse provincie “NOORD-Brabant”

  2. Net als in Amerika is de pers de vijand van het volk. Stem op de PVV óf Fvd en de NPO wordt opgeheven. Weg met de linkse huichelaars en wegkijkers.

  3. Het enige wat ik kan schrijven is smerige linkse riool schoften.
    Ratten is te netjes.

    1. In Vlaanderen gebruiken we de slogan ; “rode ratten, rol uw matten”

Comments are closed.