De nationalistische opbouworganisatie ‘Identiteit Nederland’ (IDNL) heeft gisteren wereldkundig gemaakt dat men een politieke partij heeft opgericht. Met een 42 bladzijden tellend partijprogramma wil men gaan meedoen bij de aankomende verkiezingen. Dat zou dan de Tweede Kamerverkiezing op 17 maart 2021 moeten zijn. IDNL zetelt in Rotterdam en omschrijft zichzelf als een echt nationalistische partij, de woordvoerder en toekomstig lijsttrekker is Géza Hegedüs.

In tegenstelling tot andere partijen heeft IDNL als uitgangspunt het vooral opkomen voor de belangen van de autochtone Nederlanders, zonder daarbij de belangen van allochtonen te veronachtzamen. De partij keert zich tegen de bestuurlijke, financiële en culturele elite, die ze verantwoordelijk houdt voor het huidige beleid en hoopt hen via de democratische weg te kunnen vervangen.

IDNL wil opkomen voor de Nederlandse basiswaarden en tradities, en zo streven naar een eerlijker, harmonischer Nederland, met minder armoede en een betere zorg. Een land waarin de Nederlandse historisch verworven vrijheden leidend zijn. Een land dat door economische prikkels de massa-immigratie omkeert. Een land waarin de kleinere ondernemers weer waardering en ruimte krijgen. Een land waarin Nederlanders zich weer thuis kunnen voelen.

Het partijprogramma bestaat uit een 11-tal punten, waaronder het omkeren van massa-immigratie, ondernemerschap, internationale betrekkingen en werken en inkomen. Een opvallend programmapunt is het opzetten van een gesubsidieerd remigratieprogramma, maar ook de duiding dat de marktwerking totaal is doorgeslagen en de roep om een eind te maken aan marktwerking in de strategische industrieën.

Geïnteresseerden kunnen het volledige programma hier lezen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: