BEWIJS: regering vernietigde 57,5 miljoen prima mondmaskers om plaats te maken voor asielzoekers

Epidemieën vormen al langer een dodelijke bedreiging, en dat mondmaskers daarbij héél belangrijk zijn weet iedereen – behalve communistische nepvirologen.  Dus werd ook in België al in 2009 een grote voorraad mondmaskers aangelegd: in de legerkazerne “Belgrade” in Namen werden maar liefst 57,5 miljoen chirurgische maskers opgeslagen.

Van 2015 tot 2018 werden die mondmaskers, in een daad van criminele nalatigheid, door de Belgische regering vernietigd.  Waarom?  ‘Ze waren in slechte staat’, loog minister De Block (Open VLD) in het parlement.  Maar nu is daar het BEWIJS:  een foto van de stock voor de vernietiging.  Ze lagen droog en goed ingepakt opgeslagen in een stevige, droge hangar.

De stock chirurgische mondmaskers in Namen, voordat hij op bevel van de regering vernietigd werd.

De mondmaskers waren verpakt in kartonnen dozen en daarna nogmaals in plastiek. Ze waren gestapeld op houten paletten en bewaard in een afgesloten en droog gebouw.  Er was dus geen enkele reden om ze te vernietigen.

De loodsen na de vernietiging van de mondmaskers: wel degelijk droog, waterdicht en goed afgesloten.

Maar het militaire domein heeft een andere functie gekregen: sinds oktober 2015 is het Rode Kruis begonnen met het huisvesten van asielzoekers in deze gebouwen.  En daarom besliste het ministerie van Volksgezondheid om de resterende mondmaskers tussen 2015 en 2018 allemaal te vernietigen.

De conclusie van Kamerlid Filip Dewinter (VB), die de foto’s naar buiten bracht, is dan ook hard: ‘De bewering van De Block, dat de chirurgische maskers vernietigd werden omdat ze in vochtige en ongunstige omstandigheden opgeslagen waren, is een leugen.  Dat de mondmaskers uiteindelijk vernietigd werden heeft alles te maken met het feit dat de stock plaats diende te ruimen voor de opvang van asielzoekers. Niets meer maar ook niets minder.’

Dezelfde loods na inrichting door het Rode Kruis voor de opvang van nep-asielzoekers. Voor deze nepasielzoekers moest de bescherming van onze volksgezondheid wijken.

 

21 comments

 1. Wij zijn van kleine UK reeds ingeënt tegen zowat alles en herhaaldelijk tegen tetanus hepatitis. Maar inderdaad de andere culturen vaak niet zij zijn vaak de stille kiemdragers die ons systematisch zonder argwaan besmettingen hebben cadeau gedaan. Dat denk ik te stelligst.

 2. Wie zegt er niet dat de asielzoekers dit virus verspreid hebben. Want de grootste broeihaarden zoals Spanje, Italië, Frankrijk,Duitsland,België, Nederland hebben ook de meeste asielzoekers te verwerken gekregen. Tijdje geleden moesten ze het noirdstation in Brussel ontruimen en desinfecteren. Die mensen zijn weken onderweg zonder enige vorm van hygiëne. Wij zullen wel proper,hygiënisch zijn en afstand houden en in ons kot blijven. Stuur alles terug elk land moet voor zijn eigen volk zorgen. Dubbele nationaliteit afschaffen. Grenzen gesloten houden voor altijd!!!!

 3. schande wat ze gedaan hebben had ze verdeeld onder het volk kut politiek

 4. Die dikke trut heeft die gewoon doorverkocht!!! dan bestelt via ne chinees maar dat waren der geen goeie afgekeurd en dan heeft ze der terug besteld weeral die chinees 2keer zelfs 3 keer weeral geen goeie en nu kent ze weer nen turk daar heeft ze der nu bij bestelt dat is vandeweek allemaal uitgekomen
  Wat zalt nu weer zijn ook geen goede zeker

  1. Heeft iedereen gezien op tv meermaals de vraag gesteld ze wilde of kon niet antwoorden en Da zit nog altijd op haar dik betaald postje arm België fooie

  2. Er waren al die mondmaskers, aangekocht in 2009 en vernietigd om plaats te maken.
   Mijn vraag: Waarom legt DE BELGISCHE REGERING een voorraad mondmaskers aan? Opgeslagen in een hangar? Wisten ze TOEN al dat er een PLANDEMIE aankwam?
   Degenen die mondmaskers gebruiken (chirurgische ingrepen, …) leggen die zelf geen voorraad aan? Of moet dat via de regering? 🤔🤔🤔

 5. Dat De Block ZO durft te liegen snap ik niet , en dat voor een minister …!

  1. Van welke planeet komt gij.
   Ne minister die liegt dat kan toch niet.

 6. EN DE KLUCHT GAAT VERDER
  Beste lezer ,zoals U weet telt België ongeveer elf miljoen (11 000 000) inwoners ?echte Belgen zijn er iets minder , negen en half miljoen (9.5 000 000) inwoners ? de rest zijn O.C.M.W. TOERISTEN
  bij het begin van de corona pandemie waren er geen mondmaskers , kwam minister de koe de bevolking wijsmaken , dat is de waarheid verdraaien (LIEGEN) en de burgers in levensgevaar brengen ? wat zou kunnen lijden ,tot poging tot massamoord ? gelukkig is dat niet gebeurd ii .Maar er waren wel mondmaskers ? in 2009 had de toenmalige regering er 57.5 MILJOEN (57.5 000 000) stuks ,die lagen opgeslagen in de leger kazerne ” BELGRADE in NAMEN ? en die waren in een toestand als nieuw ? en moesten zeker niet vernietigd worden ? terwijl mvr de koe vertelde ,dat ze in zeer slechte toestand waren ? en dus nog maar eens heel zwaar loog , Maar mevrouw de koe , was opzoek naar plaats , om een bende gevaarlijke nieuwe O.C.M.W. vriendjes onderdak te geven , dus die 57.5 miljoen maskers moesten VERDWIJNEN ? en dat is gebeurd ? tussen 2015 en 2018 zijn al die maskers VERNIETIGD ???? de waarde van deze maskers is onbelangrijk , HET GELD VOOR DE AANKOOP ? WAS TOCH GELD VAN DE BELASTING BETALER ???? JIJ EN IK EN ONS ALLEMAAL ?? DUS VERONDERSTEL IK DAT DE REGERING , DE WAARDE VAN DEZE MASKERS ,LAAT TERUG BETALEN DOOR mvr DE KOE ?? tot de laatste cent ,en een zware boete krijgt ??? dat is dus één (1) van de vele heel kostelijke FLATERS van de KOE en de voltallige MUPPET REGERING

  1. Kunnen dergelijke misstappen dan niet bestraft worden?
   Er zou een onderzoek gestart zijn maar daar hoor je niets meer van, blijf maar in u kot mevr de minister, liefst voor ALTIJD.

   1. Deze zaak moet dringend onderzocht worden Het is niet om dat je minister bent dat je een bevolking in gevaar mag brengen.

  2. Die verdient de doodstraf door haar is er geen juiste info gegeven en door haar medewerking met c-19 meer dan 7000 doden; als zij deze kon uitdelen en veel veel veel strenger had gereageerd was dit nooit gebeurd. Ik woon in Bulgarije, als Belg zijnde; hier hebben ze 1,5 maand vroeger gereageerd, vanaf de 1ste patiënt was er na nog geen week lockdown, hoe is het zo lang kunnen duren voor we mondmaskers verplicht moeten dragen? Hier 35 doden en 1200 patiënten, vanaf 14 dagen geleden bouwt het elke dag af, vanaf 15 mei alles terug open. België had veel vroeger moeten ingrijpen, weg me de sossen, weg met de linkse regering! Het wordt tijd voor een sterk en rechtvaardigheid beleid voor de werkende Vlaming !!!!

  3. Het zou mij niet verwonderen dat ze die heimelijk verkocht heeft ???? Met dat mens weet je nooit, ze is zéér vindingrijk maar vooral voor haar eigen. Ik kan niet begrijpen dat die er niet uitgegooid wordt, het zoveelste bewijs dat het merendeel van deze regering ook niet deugt, integendeel ze wordt nog beschermd ook.

 7. “Percentjes, percentjes, percentjes” bij nieuwe aankoop ?

 8. Vlamingen hebben het immense voordeel dat zij van extreemrechtse, fors polariserende nepjournalisten inzake virussen veel neppere nepinformatie kunnen krijgen dan alle “communistische” en “extreemlinkse” “nepvirologen”, “joodse” (25/2) “neppremiers” en als “nepministers van ‘Gezondheid’” optredende “obese nijlpaarden” samen kunnen geven.

  Natuurlijk ben ik niet verbaasd dat nepnieuws verzinnende nepjournalisten er de nadruk op leggen dat de uiteindelijke schuld van dat masker debacle weer eens ligt bij asielzoekers – pardon, bij “nepasielzoekers”.

  En wat uw lievelingspispaal Van Ranst betreft: je moet wel een zielig uitzonderlijk vooringenomen nepjournalist zijn om te geloven dat virussen bestudeerd kunnen worden vanuit een ideologisch standpunt. De ideologie die een journalist aanhangt zal zeker een invloed hebben op zijn berichten. De ideologie van een socioloog, psycholoog, filosoof, (en zeker) politicoloog…, zal zeer waarschijnlijk de keuze van zijn studieobject mee bepalen. De ideologie die een onderzoeker van virussen aanhangt zal geen invloed hebben op de methode en de resultaten van zijn wetenschappelijk onderzoek, noch op zijn kennis en bekwaamheid ter zake.

  Ik citeer nu uit een bron die volgens beroepsleugenaars per definitie behoort tot de “leugenpers”.

  ‘Viroloog Marc Van Ranst was in de tijd van de Mexicaanse griep een van de grote voorvechters van het aanleggen van een strategische stock.
  “Zelfs indien ze vervallen waren, hadden de maskers uit Belgrade nu heel goed van pas gekomen”, zegt ook hij. “De houdbaarheidsdatum heeft vooral betrekking op het elastiekje dat aan het masker zit, niet op de filterkwaliteit van besmette lucht. In ziekenhuizen hadden we ze niet meer mogen gebruiken, gezien de strenge voorschriften, maar onder meer voor de politie waren de vernietigde maskers goed van pas gekomen.”

  NVDR: Dat moet toch de grap van het jaar zijn: ‘ je moet wel een zielig uitzonderlijk vooringenomen nepjournalist zijn om te geloven dat virussen bestudeerd kunnen worden vanuit een ideologisch standpunt.’ Van Zwanst is een extreemlinkse hystericus van de PVDA, die fanatiek voorstander is van open grenzen en massa-immigratie, en fanatiek tegenstander van grenscontroles. Toen een verstandig viroloog als Marc Wathelet waarschuwde dat we de grenzen moesten sluiten, wees Van Zwanst dat af; dat was ‘zinloos’, zo beweerde hij. En zo kon het virus ongehinderd massaal via Italië naar hier komen. Zijn extreemlinkse PVDA-liefde voor open grenzen heeft hem dus geleid naar zijn onwetenschappelijk advies om de grenzen open te houden. Dat is zonneklaar.

  1. Ik ken niemand die voor massa-immigratie is. Laat dat maar zonneklaar wezen.

   Mijn aanvaringen met snuggere papegaaien op Facebook hebben me daaromtrent wel veel geleerd. Bijvoorbeeld, door aanhangers van een welbepaalde politieke strekking word je er al gauw met weinig vriendelijke woorden van verdacht dat je een voorvechter bent van een invasie van vreemdelingen (“neem ze dan zelf maar in uw huis!”), van open grenzen, en, de belachelijkste van alle onzin, van die verschrikkelijke “omvolking”. Je hoeft daarvoor echt niet meer te doen dan aandringen op correcte informatie in berichten die verband houden met migratie – onder meer over het fameuze “Global Compact”. Je hoeft niet eens de mening te uiten dat zelfs vreemdelingen mensen zijn.

   Waar en wanneer heeft Van Ranst gezegd of geschreven dat hij voor massa-immigratie is, en tegen grenscontroles?

   Waar, wanneer en in welke bewoordingen heeft Van Ranst iets gezegd of geschreven waaruit een normaal geletterd, en kritisch denkend mens aannemelijk kan afleiden uw pispaal een “fanatiek (!) voorstander is van massa (!)-immigratie, en een fanatiek (!) tegenstander van grenscontroles”?

 9. Kunnen deze die het probleem van de mondmaskers hebben veroorzaakt niet aangeklaagd worden.
  Een zelfstandige die een faling heeft moet ook opdraaien voor zijn probleem.
  Daar zijn toch rechtbanken voor , of is dit enkel om de burgers te kloten????
  Een opstand zou een van de betere oplossingen zijn , geloof mij.
  Wat zitten die luiszakken daar in Brussel te doen ??

Comments are closed.