Een heugelijke melding vanuit de Europese Commissie, het hoogste ongekozen orgaan van de Europese Unie. Nee, geen beschermingsmiddelen voor medewerkers in verzorgingstehuizen of extra politieagenten voor overbelaste steden. De Europese landen krijgen nog meer migranten toegeschoven. Ditmaal zijn het zielige migrantenkinderen, die volgens de eigen propaganda van de Commissie niet eens asielzoekers zijn, maar gewoon ongevraagd hebben aangeklopt, met de hoop naar de vetpotten van een willekeurig land te geraken. Dat is dus gelukt en de coronacrisis is hierbij duidelijk geen beletsel.

Terwijl honderdduizenden Europeanen voor hun veiligheid en leven moeten vrezen dankzij hopeloze beleidsmakers in zowel de Europese Unie als in andere Europese landen, heeft de Europese Commissie wel oog voor kinderen van elders. De bestuurders hebben zelfs tijdens deze coronacrisis nauwelijks aandacht voor het bewaken van de buitengrenzen. Met als gevolg migranten die binnenwandelen en allerlei ziektes kunnen meebrengen.

De stunt wordt betaald en begeleid door behulpzame bureaucraten van de Europese Unie. De eerste slachtoffers die een lading mogen ontvangen zijn de inwoners van Luxemburg en Duitsland. Daarnaast komen nog 11 andere landen aan de beurt, met complimenten van de bestuurders van de Europese Commissie.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Solidariteit bij de EU: Iedereen nog méér migranten”

 1. Het zou mooi zijn moest de Europese Commissie eens bezorgd zijn om het verbeteren van deze samenleving. Maar voor de EU moet volksvervanging natuurlijk ook voortduren in tijden van virologische crisis.

 2. Het strafste van al is wel dat deze Europese Commissie zelfs GEEN door de Europese Burgers democratisch verkozen orgaan is maar een zelf opgeworpen, betweterige dictatoriale elite die telkens weer keer op keer per Stalinistische oekaze alle basisdemocratische waarden der Europese Burgers op schabouwelijke wijze verkracht.

 3. Grenzeloze Medicijnmannen ter PoCo lavement zetting.

  We sleuren massaal asielkolonisten binnen , economische vluchtelingen, vermeende “migranten”(sic) maar dan wel zonder enigerlei geldig inreis-visum en we kleven er een etiket op ; “authentiek vluchtelingske ocharme”. We pikken hen op een zeemijl vlak voor de kust van Libië, politiek-correct ontaard gecamoufleerd als vermeende “reddingsoperatie” ,
  pragmatisch enkel “voor de vitrine” en laden hen dan over op onze import ferry boten naar Europa ter xenofiele omvolking per mensensmokkel. Ons devies ; “Van a één, van a twee van a drie, wij plegen nestbevuilende Oikofobie !”

 4. […] Bent u door de corona-hysterie vergeten wat de EU wil en waar de EU, ondanks de “corona-besmetting”, mee door is gegaan? Met het binnenhalen van immigranten! Onderstaand bericht leert ons dat de EU wil dat alle lidstaten nog meer “vluchtelingen” opnemen. Krankzinnig zijn ze!https://reactnieuws.net […]

 5. […] Bent u door de corona-hysterie vergeten wat de EU wil en waar de EU, ondanks de “corona-besmetting”, mee door is gegaan? Met het binnenhalen van immigranten! Onderstaand bericht leert ons dat de EU wil dat alle lidstaten nog meer “vluchtelingen” opnemen. Krankzinnig zijn ze! https://reactnieuws.net […]

 6. Nochtans, grote delen van West-Europa (NL, VL, Duitsland, Frankrijk, Noord-Italië) zijn nu al TE dicht bevolkt…

 7. Jozef VAN NIEUWENHUYZE

  Een aantal minderjarige migranten die op Griekse eilanden al een tijd verbleven in overbevolkte kampen, of gewoon op straat, worden overgebracht naar, en opgevangen in, enkele West-Europese staten waarvan de bevolking behoort tot de allerwelvarendste van de wereld.

  Ik kan begrijpen dat fors relativerende websites dan de drang niet kunnen weerstaan om een achterban van “Stamboek Europeanen” ervan te willen overtuigen dat “de Europese landen” door zo’n overplaatsing van het ene land naar een ander “nog meer” migranten krijgen toegeschoven. Ik zal minder begrip hebben voor de lading lezers die op zo’n mededeling, volkomen in overeenstemming met de wens van de websites, reageren met verontwaardiging en woede, en zelfs roepen om een revolutie.

  Ik lees altijd graag de originele bron van een boodschap. Ik ben beschaamd dat ik moet bekennen dat ik niet in staat ben geweest “de eigen propaganda” te vinden waarin de Commissie beweert dat “die minderjarigen niet eens asielzoekers zijn”, en dat zij gewoon hebben aangeklopt “met de hoop naar de vetpotten van een willekeurig land te geraken”.

  Een walgelijke Commissie die zulke eigen propaganda verspreidt!

 8. Stamboek Europeaan

  Is ons recht op een eigen leefbiotoop en de beveiliging daarvan dan niks meer waard voor de Eurocratische nestbevuilende Oikofobie adepten ?

Trending

%d bloggers liken dit: