Het bestuur van Forum voor Democratie (FvD) heeft zich genoodzaakt gevoeld om een reactie te geven op een uitzending van de publieke omroep die de partij in verband probeert te brengen met Russische personen dicht bij de regering van Rusland. Nadat journalisten in de V.S.A. dit zonder resultaat hebben getracht met de presidentscampagne van Donald Trump, poogt men in Nederland nu dezelfde samenzweringstheorie aan de man te brengen. Hoewel het verhaal inhoudelijk ronduit zwak is hebben veel media het wel als iets van enige substantie overgenomen.

Dit alles werd verhaald in het televisieprogramma van Zembla, waarin een sensationele samenzweringstheorie uit doeken werd gedaan als zou de politicus Thierry Baudet onder invloed van de Russische regering staan. De politicus reageert hier nu ook zelf op, met de daarnaast een uitgebreide verklaring van het FvD.

FVD heeft NOOIT geld aangenomen van Russische actoren
In WhatsApp-verkeer wisselen we ALTIJD verschillende standpunten uit
Rancuneuze ex-penningmeester vindt opnieuw gehoor bij anti-FVD journalisten

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d