Bouw moskeeën gaat gewoon door: Rechts in Verzet protesteert

Sympathisanten van de actiegroep Rechts in Verzet laten duidelijk weten niet ingenomen te zijn met de bouw van nieuwe moskeeën in Nederland. In zowel het Gelderse Tiel als Nijmegen keert men zich tegen de verdere islamisering van Nederland, welke vergezeld gaat met de constante bouw van nieuwe moskeeën. In Tiel wil de Marokkaans-islamitische Vereniging El-Hassani Moskee een moskee gaan bouwen en in Nijmegen wil Turkije een nieuwe Diyanet-moskee neerplanten. Er werden teksten met krijt getekend, boorden met affiches geplaatst en spandoeken opgehangen tegen de bouw van deze nieuwe moskeeën.

De organisatie zelf spreekt op haar webstek over de meest recente ‘protestacties tegen nieuwbouwplannen’. In Tiel krijgt de moskee zelfs een azan, die vijfmaal per dag een oproep tot gebed en bekering door de buurt laat galmen. In Nijmegen gaat Turkije haar invloed door het netwerk van Diyanet-moskeeën verder uitbreiden middels een nieuwe moskee. Hoewel het land in een coronacrisis verkeert, laten de activisten blijken de islamisering van Nederland niet te zijn vergeten.

In Tiel;

In Nijmegen;

4 comments

    1. Neen, maar bij ons is het toch NOG erger, omdat wij “pilsie” uit Coia glaasjes drinken , “patatje oorlog” , “patatje kapsalon” of half gebakken “patat mét” suikerzoete mayonaise als gastronomische hoogstandjes beschouwen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.