Afgelopen week heeft de Vlaamse vereniging Huizen van Vlaamse Solidariteit diverse rust- en ziekenhuizen verblijd met dozen vol met paaseitjes. Een schenking vanuit de organisatie om de hulpverleners tijdens de coronacrisis een extra steuntje in de rug te geven. Men wijst op de ernst van de situatie in Vlaanderen, waar veel mensen beperkt zijn in hun vrijheden en noodgedwongen het werk moeten stilleggen. De actie kon naar verluidt op veel sympathie rekenen onder de hulpverleners.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Huizen van Vlaamse Solidariteit steekt rust- en ziekenhuizen hart onder de riem”

  1. Een dikke proficiat voor de welgemeende en ZEER terecht getoond dankbaarheid aan al de heldhaftige idealisten uit de Zorgsector (Medisch corps, verplegend personeel, verzorgenden etc….) namens ons allen !

  2. Prachtig initiatief. Meer van dit!

    1. Volledig mee eens! Net zoals Voorpost zijn dit mensen die véél van hun eigen tijd en energie steken in hun ijver voor het welzijn van het eigen Vlaamse Volk. Het kan niet genoeg gezegd worden, dus zeg ik het nog maar eens: “Hulde!”.

Trending

%d