Huizen van Vlaamse Solidariteit steekt rust- en ziekenhuizen hart onder de riem

Afgelopen week heeft de Vlaamse vereniging Huizen van Vlaamse Solidariteit diverse rust- en ziekenhuizen verblijd met dozen vol met paaseitjes. Een schenking vanuit de organisatie om de hulpverleners tijdens de coronacrisis een extra steuntje in de rug te geven. Men wijst op de ernst van de situatie in Vlaanderen, waar veel mensen beperkt zijn in hun vrijheden en noodgedwongen het werk moeten stilleggen. De actie kon naar verluidt op veel sympathie rekenen onder de hulpverleners.

3 comments

  1. Een dikke proficiat voor de welgemeende en ZEER terecht getoond dankbaarheid aan al de heldhaftige idealisten uit de Zorgsector (Medisch corps, verplegend personeel, verzorgenden etc….) namens ons allen !

    Like

    1. Volledig mee eens! Net zoals Voorpost zijn dit mensen die véél van hun eigen tijd en energie steken in hun ijver voor het welzijn van het eigen Vlaamse Volk. Het kan niet genoeg gezegd worden, dus zeg ik het nog maar eens: “Hulde!”.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.