Het RIVM heeft juist de nieuwe cijfers meegedeeld over mensen die vanwege het coronavirus naar het ziekenhuis zijn gegaan. Er zijn 777 nieuwe, besmette gevallen bijgekomen, wat het totaal op 19.580 brengt. Daarnaast waren er 292 ziekenhuisopnames, waarmee het totaal op 7.427 komt. Er zijn in de laatste 24 uur 234 mensen overleden en het totaal staat hiermee op 2.101 personen. Nederland hoort met deze aantallen door het coronavirus tot een van de zwaarst getroffen landen in de wereld.

Uit de laatste cijfers blijkt wel dat de ellende zeker nog niet voorbij is. Het meest opvallend zijn het aantal doden. Zo is deze dinsdag met 234 sterfgevallen meer dan het dubbele van wat het gisteren was, namelijk 101. De vorige, slechtste dag was 2 april met 154 doden.

In Nederland wordt de informatie over de sterf- en besmettingsgevallen verzameld door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) welke valt onder het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Coronavirus: vandaag hoogst aantal doden in Nederland”

 1. marc van kerckhoven

  België doet niet veel beter en veel slechter dan de USA gerekend per aantal inwoners.
  Maar de media stelt dat totaal anders voor!!!
  OP de lange duur gaan de mensen nog geloven dat België een voorbeeld is tegen de bestrijding
  En de media steeds maar blijven herhalen dat Boris en Donald deze crisis lichtzinnig opnamen
  Graag verwijs ik naar de uitspraken van Marc Van Ranst en Maggie De Block begin maart.
  Deze maakten ons wijs dat het maar een gewone griep was en dat de kans zeer klein of zelfs onbestaande was dat het corona virus in ons land zou uitbreken..
  En de mondmaskers , wat een gepruts .

 2. En in die doden is meer dan 90% normaal dood.

Trending

%d bloggers liken dit: