Wie door de coronacrisis op tijdelijke werkloosheid terugvalt, moet voor de uitbetaling van de RVA een aanvraag indienen bij een erkende uitbetalingsdienst. Dat zijn de Hulpkas voor Werkloosheidsuitkeringen (HVW) en de drie grote vakbonden. Wie werkloosheidsuitkeringen zegt, zegt inkomsten voor de vakbonden. Deze leven immers op kosten van de werklozen, want hoe meer uitbetalingen ze mogen doen, hoe meer centen ze krijgen van de overheid.

Daarom dringen wij erop aan om de aanvraag in te dienen via de Hulpkas (HVW). Deze doet dat immers gratis. Hoe zegt u, die vakbonden doen dat toch ook gratis? Uiteraard niet, want ook in deze uitzonderlijke tijden moet je eerst lid worden van de vakbond alvorens je recht hebt op een uitkering via de vakbond. En de Hulpkas is er voor iedereen. En de uitbetaling gebeurt bovendien even snel. Dus laat de winstgoeroes links liggen en ga voor uw uitbetaling naar de Hulpkas.

Klik hier voor uw aanvraag via de Hulpkas.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Vakbonden slaan geld uit coronacrisis, vraag tijdelijke werkloosheid aan via HVW”

  1. Vergeet het! De vakbonden hebben een monopolie op het uitbetalen van de werkloosheidsuitkering wat wil zeggen dat ze ook de uitbetaling via HVW controleren. Met andere woorden: zij ontvangen de gelden, krijgen commissie daarop en storten dat door naar HVW. En dit is geen grap…

  2. Vergeet het! De vakbonden hebben een monopolie op het uitbetalen van de werkloosheidsuitkering wat wil zeggen dat ze ook de uitbetaling via HVW controleren.

    NVDR: De HVW is een overheidsinstelling, en je kan langs die weg dus je uitkering technische werkloosheid krijgen, zonder vakbond. Het is wel inderdaad zo dat in het gekke België de overheid in het beheer van de HVW als instelling de… vakbonden heeft gezet. Dat is belachelijk. maar op de uitbetaling zelf hebben ze geen invloed.

    1. Ze krijgen wel een commissie, aangezien ze monopolie -houders zijn op de uitbetaling, dus ze verdienen er ook via deze weg geld aan.

  3. De vakbonden hebben voor mij al jaren afgedaan. Het CNV en het fnv hebben hun leden verraden door in te stemmen met de pensioenleeftijdverhoging .
    Dankzij de bonden moet ik werken tot 67 jaar. Nóóit meer lid van de vakbond CNV en fnv.

Trending

%d bloggers liken dit: