Op 24 maart demonstreerden in het Egyptische Alexandrië enkele duizenden moslims tegen het coronavirus en de heersende pandemie.

Het begon met ‘vurige gebeden’ vanaf de balkons. Ondanks de aanbevelingen van het Egyptische ministerie van Volksgezondheid om een sociale afstand te bewaren om besmetting te voorkomen, besloten vele moslims om ’s avonds de straten van Alexandrië op te gaan, waardoor al snel een grote menigte ontstond. De gebeden maakten snel plaats voor een demonstratie tegen het coronavirus, waarbij, naast het geschreeuw van Allahu Akbar, demonstranten een ‘coronavirusvlag’ (sic) verbrandden. Hoe zo’n coronavirusvlag eruit ziet, hebben we jammer genoeg niet kunnen achterhalen.

Op een bepaald moment vond de politie het welletjes en verrichtte een groot aantal arrestaties. De volgende dag stelde de Egyptische regering de avondklok in van 19.00 ’s avonds tot 6.00 uur s’ morgens gedurende twee weken, die gold voor de gehele Egyptische bevolking van circa honderd miljoen inwoners.

Als de kreten van Allahu Akbar de pandemie dan al niet hebben verjaagd, ze zullen wel gezorgd hebben voor de verdere verspreiding van het virus.  Op 25 maart werden in Egypte al 456 gevallen van besmetting en 21 sterfgevallen geregistreerd.  Allah heeft het virus niet kunnen tegenhouden, zo te zien. ‘Heureusement que le ridicule ne tue pas, is hier zelfs niet van toepassing…..

Video: van betoging:  https://twitter.com/i/status/1242264274107596806

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “‘Allah Akbar’-betoging tegen virus in Egypte”

  1. Ik heb een rechter gebeld. De hele coronawet is illegaal. Ze kunnen alleen een afstand opleggen.

  2. Free Speecher

    Zij doen maar, hoe vaker en met hoe meer hoe liever want dit is immers ook “Vrijheid van Meningsuiting” !

  3. Een betere bewijs dat die aanhangers van Mo bepaald achterlijk zijn kan je niet hebben.

  4. Ik hoop dat die gestoorden allemaal dat virus krijgen en allemaal de pijp uit gaan.
    100 miljoen van die gekken minder is vast een begin.

Trending

%d bloggers liken dit: