Terwijl de meeste landen de quarantainemaatregelen terecht verstrengen en overtreders zwaarder gaan sanctioneren, heeft Laurent Nuñez, Frans staatssecretaris toegevoegd aan de minister van Binnenlandse Zaken, zijn wensen uitgedrukt om tegemoet te komen aan de ‘kosmopolitische realiteit’ in de banlieues.

Op het ogenblik dat Fransen nog slechts één uur per dag hun woning mogen verlaten, vindt deze excellentie dat het ‘geen prioriteit is om de sluiting van winkels in ‘bepaalde wijken’ af te dwingen en bijeenkomsten te stoppen’!  Met andere woorden: laat de Malinees, Kameroener of Marokkaan maar gerust uit zijn kot komen en zijn straathoekbijeenkomsten ongestoord verder zetten.

In een videoconferentie die Nuñez met de prefecten uit deze regio’s organiseerde, uitte hij ook zijn bezorgdheid over eventuele, nakende incidenten.  Indien de opgelegde maatregelen in deze wijken naar de letter van de wet zouden worden toegepast, dan vreesde hij voor plunderingen en brandstichtingen.

Uiteraard was het niet de bedoeling dat de wensen van de staatssecretaris zouden uitlekken.  Maar Le Canard Enchaîné – altijd zeer goed geïnformeerd – kon beslag leggen op de inhoud van dat videogesprek.

Het hoeft geen verbazing te wekken dat de politiediensten niet te spreken zijn over deze gang van zaken. Daar waar alle niet-essentiële verplaatsingen of bijeenkomsten voor de Fransen ten strengste verboden zijn, is het zeker niet het moment om zulke waanzinnige gunstregimes aan vreemdelingen toe te staan, aldus de politie.

Als deze zaak iets bewijst, dan is het wel dat het regime de greep op deze wijken totaal verloren heeft.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Soepelere coronamaatregelen voor vreemdelingen in de Franse banlieues”

  1. Liliane Cottenie

    Als die ingewekenen zich niet naar westerse wetten kunnen gedragen dan moeten die maar terug gaan naar hun eigen landen waar zij veel gelukkiger kunnen gedijen en hun eigen patriotten besmetten,zo komt alles weer in evenwicht.

  2. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  3. Dat zal ongetwijfeld een hoogstwaarschijnlijk door het Regime onintentioneel bedoeld neveneffect hebben ; er gaan tal van besmettingen bijkomen wegens dergelijk bewust politiek-correct door de vingers zien van kennelijk noodzakelijke levensbeschermende maatregelen.

Trending

%d