Corona: gaat Belgistan morgen EINDELIJK de grenzen sluiten?

Op 12 maart hadden we uit betrouwbare bron vernomen dat ook in België eindelijk maatregelen zouden genomen worden, en we stelden de vraag: gaat België in lockdown?  Volgens de VRT en andere leugenpers was dat ‘fake news’.  Maar die avond was het zover: inderdaad, een gedeeltelijke lockdown, met scholen, overheidsdiensten, restaurants en cafés verregaand dicht.

Nu vernemen we uit betrouwbare bron dat morgen dan toch, eindelijk, ook de grenzen zouden gesloten worden.  ‘Gesloten’, dat betekent dat alle niet-noodzakelijke overschrijdingen van die grens zouden gestopt worden.

Het is tekenend voor het politieke links-liberale extremisme van de huidige nepregering dat dat nog altijd niet gebeurd is.  Ook vanmiddag nog landden er mensen in Zaventem uit Spanje, uit gebieden met veel besmettingen, om ZONDER ENIGE CONTROLE het land binnen te wandelen.  Waar eindigt de klassieke Belgische laksheid en onbekwaamheid, en waar begint het schuldige verzuim dat mensenlevens kost?  De Wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft vandaag alle landen inEuropa opgeroepen om ALLE maatregelen te nemen die nodig zijn om de corona-pandemie te stoppen.  Dat betekent dus ook: alle grenzen dicht.  Dat onze politieke kaste dat nog altijd niet begrepen heeft, terwijl half Europa wél al de grenzen sloot, is werkelijk van een wraakroepende onkunde.

 

 

6 comments

 1. Het zou eindeljk tijd worden nu de Covit-19 draak op agressief verlammende wijze de tong heeft uitgestoken naar Soros’ obsessie met zijn globalistische waanwereld, ten voordele van een in tal van Natiestaten te verwachten vloedgolf van ethisch reveil vol protectionistisch, patriotisch nationalisme ! Dat is trouwens het enige lichtpuntje, weliswaar een enorme, struise vuurtoren groot, te bemerken bij de doffe ellende van de huidige Corona paniek.

 2. Allemaal een vette hoax die door Brussel geregiseerd wordt.
  In Zeewolde is een kleine farmaceit die een medicijn heeft dat met succes in China wordt gebruikt maar door de overheden voorlopig niet wordt erkend.
  Er zit namelijk geen patent meer op dus kan Big Pharma daar geen miljarden aan verdienen
  Google maar eens op Cloroquine dan zullen je ogen snel open gaan.
  Ook in de USA wordt het medicijn al ingezet tegen het virus.
  Ik durf te stellen dat we over 4 weken niks meer horen over Covid19 omdat de hele hoax een stille dood sterft

 3. Politiek-correct beschouwd zou dit immers “xenofoob”(sic) zijn !

 4. Zowel Nederlanders als Belgen zijn kuddedieren, die alles geloven en zich vrijwillig als makke schapen naar de slachtbank laten voeren! De grenzen moeten altijd dicht zijn en zeker nu hermetisch afgesloten worden!

  1. Volmondig akkoord, wat voor zin heeft een “grens” als ze niet ter afgrenzing van een leefruimte territorium ter zelfbehoud mag strekken ? Zelfs de dieren bakenen hun biotoop-jachterrein af met geursporen om “grenzen” te stellen ter overleving.

 5. Morgen woensdag 18 maart om 14.00 uur is er een parlementair vragenuur in de 2e Kamerzaal. Wellicht gaat de oppositie er keihard tegen aan om een lockdown, dus gesloten grenzen, af te dwingen. Het mag natuurlijk niet zo zijn dat de grenzen wagenwijd open blijven voor Corona-geïnfecteerden. Sinds het open grenzen verdrag van Schengen in 1985, dus 35 jaar geleden, zijn er m.i. al meer dan genoeg niet-gecontroleerden binnen komen wandelen, dus dat moet veel grondiger aangepakt gaan worden ! .

Comments are closed.