Wie dacht dat de Europese Commissie het coronavirus serieus neemt is eraan voor de moeite. Dat blijkt uit een aantal zaken die de voorbije uren en dagen boven kwamen drijven. Het was Derk Jan Eppink van het Forum voor Democratie die de kat de bel aanbond met een tweet als reactie op een artikel van De Telegraaf. Die schreef een artikel over de beslissing van Trump om vliegtuigreizen uit Europa niet langer binnen te laten in de VS. Dit om corona zoveel mogelijk te weren en vooral omdat de EU weigerde concrete maatregelen te nemen. Eppink voegde eraan toe dat Trump enkele weken voordien een debat had gevraagd met de EU over het virus, maar dat de EU enkel interesse had in een debat over … het klimaat.

Ondertussen heeft de EU beslist dat de grenzen open blijven. Geen gerichte grenscontroles aan de binnengrenzen dus. Op zijn minst enkele Europese landen beslisten al met deze richtlijn géén rekening te houden en sluiten wél hun grenzen. We kunnen concluderen dat de EU meer geïnteresseerd is in zaken die geld opbrengen (klimaatmaatregelen) dan de volksgezondheid. Daarom ook dat Greta Thunberg, op het moment dat het EU-gebouw hermetisch afgesloten was vanwege het coronavirus, wél nog welkom was. Totaal wereldvreemde beslissingen. Van deze EU, verlos ons heer!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

11 reacties op “Trump vraagt EU debat over coronavirus, EU weigert en wil debat over… klimaat”

 1. Calimero op zijn best.
  Bende zakkenvullers.
  Hip Hip Hoi

 2. Uitingen van het gifGroen ECO-fascisme zijn kennelijk tot een tusnami aan een onontwenbare lading “tic nerveux” ontaard

 3. Zoals ik reeds meerdere malen geschreven heb ? dat de EU enkel een politieke instelling is ,waar oud gediende en onbekwame politiekers ,die het in eigen land helemaal verkeerd hebben gedaan ? en het land bijna bankroet hebben moeten verlaten , hun laatste politieke waardeloze dagen komen slijten , en dat alles TEGEN ONGELOOFLIJKE SUPER HOGE SALARISSEN EN ONKOSTEN ? EN AL DE ANDERE MOOIE VOORDELEN ??? MAAR NU KOMT DE KAT DE KOORD OP ? PRESIDENT TRUMP DIE PRATEN WIL OVER HET CORONA VIRUS , WORDT GEWOONWEG GENEGEERD ,EN VOORGESTELD OM OVER HET KLIMAAT TE PRATEN ? STEL JE VOOR WAT EEN BENDE ONBEKWAME , HYPOCRIETE , POLITIEKE DIEVEN DAAR SAMEN ZITTEN (TE NIKSEN)LATEN WE HOPEN DAT ? DIT GELD VERSLINDENDE POLITIEKE RUSTHUIS ,HEEL SNEL MAG VERDWIJNEN ??? EN SAMEN MET DIT RUSTHUIS DE BEWONERS EVENEENS MOGEN VERDWIJNEN ??? WAT EEN BESPARING

 4. Ach wat hadden we anders verwacht. Michelke heeft toch ook tegen de wil van bevolking en regerings partijen in beslist om het marakechpact toch te ondertekenen. We staan in ieder geval toch aan de juiste kant van de geschiedenis niet???

 5. we moeten zo vlug mogelijk af van die europese unie van von der leyen, timmermans en michel echte zakkenvullers die via klimaat alleen geld willen opslorpen, niks zegt dat diezelfde europese unie achter corona virus niet zit????

  1. Rot Europa denken aan klimaat voor corona schaam jullie

 6. hectorvo250gmailcom

  Wat baten kaars en bril als de EU (Europese Uil) niet zien en wil?

 7. Dat stukje Michel heeft sowieso zijn land en volk veraden en is tot niks bekwaam als enkel en alleen zijn zakken te vullen

 8. EU bestaat uit pure gangsters !

 9. De EU is een monster geworden dat zichzelf zwaar overschat..Met een narcist ( hij denkt dat hij god is daarom heeft hij ook de baart laten staan..haha ) op milieu. Ik maak mij grote zorgen !!

Trending

%d bloggers liken dit: