Vanaf vandaag is het dus zover: fase 1 van de grootste lockdown die België ooit gezien heeft gaat van kracht.  Scholen gaan dicht, restaurants en cafés moeten sluiten, winkels gaan in het weekend dicht, het bezoek aan ziekenhuizen en rusthuizen wordt verboden…  Draconische maatregelen tegen het gevaarlijke nieuwe corona-virus, dat zich pijlsnel verspreidt.

België neemt daarmee eindelijk, en rijkelijk laat, de maatregelen die al weken geleden hadden moeten genomen worden.  Al voor de krokusvakantie was duidelijk dat het probleem van China naar Italië overgewaaid was;  reizen naar Italië hadden dus moeten verboden worden.  Iedereen die terugkwam van Italië had aan de Belgische grens moeten gecontroleerd en in quarantaine geplaatst worden.  Maar nee hoor: de grenzen bleven wijd open staan, en zo kon het virus ongehinderd het land binnenkomen.  Met alle gevolgen vandien.

En ongelooflijk maar waar: ook NU NOG, met alle ongeziene maatregelen die van kracht zijn, BLIJVEN DE GRENZEN WIJD OPEN STAAN.  Duitsers die in een zwaar getroffen regio aan de grens wonen kunnen dus nog steeds ongehinderd en ongecontroleerd de auto instappen en naar Vlaanderen bollen.  En dan spreken we nog niet over de smokkelaars van illegalen, die nog steeds hun ‘werk’ kunnen doen, en wellicht besmette personen vanuit pakweg Iran rustig in bestelwagens door ons land tot aan de parkings van Calais en Zeebrugge brengen.

Een vergetelheid?  Nee hoor, de Belgische nepregering (die geen meerderheid meer heeft) volgt trouw de voorschriften van het Marrakesh-pact en de Europese Unie:  open grenzen, geen controles, indringers en illegalen geen strobreed in de weg leggen.  Leggen die opdracht al naast zich neer: Oostenrijk, Denemarken, Slovakije, Polen, Noorwegen (dat in de Schengenzone zit maar grenscontroles terug invoert), Tsjechië, Malta…

Die feiten krijgen in de klassieke media maar een piepklein artikeltje.  Ze zouden in het groot op de voorpagina moeten staan.  Want de politieke onbekwaamheid van onze regimepartijen heeft ons al vele levens gekost door de onveiligheid en de terreur.  Nu gaat hun onbekwaamheid ons ook levens kosten door de té snelle verspreiding van een virus, verspreiding die had kunnen afgeremd worden door grenscontroles.

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Corona: iedereen binnenblijven, maar grenzen blijven wijd open”

  1. Populist-tot-in-de-kist

    Covit-19 steekt ver de tong uit naar al die naïeve supporters van Soros’ open-grenzen globalisme. Al die Europese nationalistische patriotten, met de inmiddels tot geuzennaam gepromoveerde benaming “populisten” , hebben het bij het rechte eind. DE VRESELIJKE ONOMSTOOTBARE BEWIJZEN ZIJN ER, ONWEERLEGBAAR !

  2. Alle grenzen moeten juist dicht en iedereen die toch naar binnen wil, moet getest worden !

  3. Hopelijk krijgen de stemmers die al jarenlang hun land besodemieteren het eerste dit virus. Dus blijf stemmen op de regeringspartijen CDA christenen dienen alla stemmen CU farizeeërs d666 adepten pvda groen slinks.enz.
    Stem op de PVV óf Fvd.

Trending

%d bloggers liken dit: