Gisteren was de Turkse president Erdogan in Brussel. Ontvangen met de grootste egards, rode loper uitgerold in het Europees parlement, enfin, een ontvangst als was hij de Nobelprijswinnaar van de vrede. Hij kwam er met Charles Michel een babbeltje slaan over migratie. Zoals we van Michel verwachtten werd het migratieakkoord van 2016 nog wat meer uitgebreid, maar dat is voer voor een ander artikel. Kort samengevat, de Europeanen zijn gisteren droog gepakt door hun eigen ‘leiders’. Punt.

Maar die Erdogan, die terror-Turk die asielzoekers in bussen naar de Turks-Griekse grens liet voeren, had ook oog voor zijn schare fans in Brussel. Getooid in Turkse vlaggen en met spandoeken stonden ze daar. Vanuit Beringen, Genk, Gent en andere verrijkte multiculturele gemeenten waren ze naar onze hoofdstad afgezakt om hun Erliebte geitenvriend Erdogan te begroeten. Eén van de spandoeken drukte de wens uit om van Turkije een Turks-Islamitische Unie te maken. Gezellig dus, daar in Brusselstan, onder het goedkeurend oog van Michel, Merkel en Co.

En Erdogan had nog een kleine boodschap voor zijn – al dan niet gesluierde – hooligans supporters. Hij zei hen namelijk dat zij zijn oren, ogen en wapens zijn in Europa. Herlees het even: oren, ogen en WAPENS. Jammer dat de reguliere media hier niets van vernomen hebben, want ze zouden er ongetwijfeld pagina’s aan besteden in hun kwaliteitskranten en webpagina’s. Maar we herhalen het daarom nog eens voor de zekerheid. De Turkse president Erdogan noemt zijn Europese fans zijn oren, ogen en wapens.

Deel dit bericht misschien even. Zo openen we hier en daar nog wat ogen vooraleer Erdogan ze vakkundig sluit!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Erdogan gisteren in Brussel tegen fans: “Jullie zijn mijn oren ogen en WAPENS…””

 1. Dringend tijd om opnieuw de dubbele nationaliteit ter sprake te brengen. Dat Turkije vindt dat je altijd Türk blijft, zal mij worst wezen. Ofwel de Belgische ofwel de Turkse nationaliteit.

 2. Was het niet “armen” dat hij zei, in plaats van “wapens”? Ik versta geen Turks, dus ik kan het niet controleren, en het Engels is dubbelzinnig, gezien “arms” als “armen” en als “wapens” vertaald kan worden. Hoe het ook zij, het verandert niets aan de onversluierde agressie van Turkse zijde die zijn uitspraak constitueert.

  De ogen moeten gericht worden op de “Diyanet”-moskeeën in West-Europa, moskeeën onder rechtstreekse controle van het Turks regime; pure waanzin om akkoord te zijn met het bestaan van dergelijke Ottomaans-revanchistische netwerken op ons grondgebied.

  Zoals men kan zien wanneer de “Grote Turk” hier toespraken komt geven aan zijn volgelingen zijn de Turken tribaal ingesteld; de Germaanse bevolking ligt echter lam door het individualisme en geïntoxiceerd door de valse “vrijheden” van het filosofisch liberalisme dat sinds de achttiende eeuw steeds monstrueuzere proporties aangenomen heeft in de publieke arena. Germanen in Vlaanderen moeten opnieuw tribaal worden, strijdvaardig en weerbaar, en het liberalisme verwerpen ten gunste van de godvrezendheid die eertijds, in de dagen van Karel Martel, van de Gelukzalige kruisvaarderspaus Urbanus II etc., onze voorvaderen bewoog in de strijd tegen de barbaren, en ook onze Visigotische bloedverwanten bij de aanvang van de Reconquista onder Pelagius van Asturië.

  De islamieten zijn bereid om te sterven in de strijd om hun Mekkaanse demonencultus uit te breiden doorheen de wereld; het westers nihilisme doet Germaanse mannen het navolgen van hun lage driften boven de dienst voor het algemeen goed stellen. Hoeveel zijn er nog in West-Europa die paraat staan om, wanneer oorlog uitbreekt, hun levens in gevaar te brengen ter verdediging van hun vaderlanden? Dit moet veranderen.

  1. Jozef VAN NIEUWENHUYZE

   Aan de persoon die zich “Theudmer” noemt:

   Ook volgens Zuhal Demir zei Erdogan: “Jullie zijn mijn oren, ogen en armen in Europa”. Ik ben geneigd te durven denken dat Demir het beter kan weten dan de auteur van het artikel in het “fors polariserend” ReactNieuws.

   https://twitter.com/Zu_Demir/status/1237249355674943489

   Dat “Germanen in Vlaanderen opnieuw tribaal moeten worden, strijdvaardig en weerbaar, en het liberalisme verwerpen ten gunste van de godvrezendheid”, is één van uw vele merkwaardige meningen die ik absoluut niet deel.

   Nu, ik vrees dat een waarheid (bijvoorbeeld: “arms” kan ook worden vertaald door “armen”) alleen de kans heeft door ReactNieuws als reactie te worden opgenomen wanneer die waarheid enigszins in mineur wordt geuit naast veel belangwekkender thema’s als “Visigotische bloedverwanten”, “Mekkaanse demonencultus”, “Ottomaans-revanchistische netwerken”, “de Reconquista”, “Germanen in Vlaanderen”, of “internationale occulte krachten” die “dingen” zouden “orkestreren”. Daarentegen lijkt het me voor ReactNieuws geen noodzakelijke voorwaarde te zijn dat er in een opgenomen reactie een spoor van waarheid zou kunnen worden gevonden.

Trending

%d