Europese patriotten manifesteren tegen Turkse aanval op Europa

Meerdere patriottische manifestaties vonden de afgelopen dagen plaats in landen van Europa, tegen het de actieve rol van Turkije in het opengooien van haar grenzen en het sturen van migranten richting de Europese Unie. Er waren vooral stevige geluiden te horen richting de Turkse president Erdogan die deze invasie aanstuurt, maar ook een brede roep om solidariteit met de Griekse bevolking en haar regering die tracht de buitengrens te bewaken.

Het Vlaams Belang voerde actie aan de Turkse ambassade in Brussel.

In Stuttgart toonde de Identitäre Bewegung zich soldidair met de Grieken.

Génération Identitaire manifesteerde voor de Turkse ambassade in Parijs.

3 comments

  1. Ook voor het Servische parlement heeft een grote steunbetoging van Servische nationalisten voor de Griekse grensverdediging plaatsgevonden.

    En in New York een grote manifestatie vanuit de Griekse gemeenschap.

    1. Het protest tegen migranten en vluchtelingen, opgeroepen door verschillende rechtse verenigingen, eindigde op zondagavond met een protestwandeling die door de organisatoren een ‘massale patrouille’ werd genoemd.

Comments are closed.