Ierse dokter over illegale indringers op Lesbos: ‘Iedereen heeft schurft’

De actualiteit wordt momenteel beheerst door twee thema’s: de uitbraak van het nieuwe coronavirus, waarvan de ernst en de gevolgen nog onduidelijk zijn, en de door Turkije georganiseerde bestorming van de grenzen van Europa door duizenden illegale indringers. Een linkse dokter bevestigde nu openlijk in de Ierse krant the Irish Times dat de invasie ook grote gezondheidsrisico’s meebrengt: ‘ Iedereen heeft schurft en griep‘, zo klinkt het.

Dokter Nicola Cochrane uit Ierland is één van die linkse naïevelingen die zich geroepen voelt de illegale indringers te gaan ‘helpen’ in de opvangcentra op de Griekse eilanden, van waaruit ze naar de EU trachten te geraken. (Naïviteit is één drijfveer, veel gratis seks is een andere drijfveer van ‘vrijwilligers’ bij linkse NGO’s).  De linkse NGO’s van de schatrijke George Soros organiseren pendeldiensten van de luchthavens naar de opvangcentra voor mensen als Cochrane om zo de invasie en omvolking van Europa te bevorderen.

De lokale Griekse bevolking komt echter in opstand. Op weg van de luchthaven naar het opvangcentrum van Moria op het Griekse eiland Lesbos werd de NGO-pendeldienst aangevallen door Griekse patriotten op motorfietsen, die de ruiten van de wagens aan stukken sloegen en bekogelden met stenen. Cochrane en co moesten vluchten en onderduiken.

In de Ierse krant The Irish Times mag ze daarover haar heilige verontwaardiging uitschreeuwen, maar en passant wordt haar ook gevraagd naar de situatie in het opvangcentrum. En daarop doet ze volgende uitspraak:

‘Conditions in the camp are dreadful, with stabbings and fights occurring daily, she said. “The squalor in the camp is insane. Everyone has got scabies and influenza. The place doesn’t have the capacity for this many people.’

(Vertaling:  De omstandigheden in het opvangcentrum zijn vreselijk, met dagelijkse steekpartijen en vechtpartijen, zegt ze.  De ellende in het opvangcentrum is waanzinnig.  Iedereen heeft schurft en griep.  De plek heeft niet de opvangcapaciteit voor zoveel mensen.’)

In het opvangcentrum in kwestie, zitten momenteel meer dan 10.000 illegale indringers.

De griep kennen we allemaal, maar de ernst van die ziekte wordt eigenlijk onderschat.  Er zijn verschillende versies in omloop, waaraan elk jaar duizenden mensen sterven; de geringste mutatie kan grote gevolgen hebben.  Zeker nu het nieuwe corona-virus zich aan het verspreiden is, is grote waakzaamheid geboden.

Maar vooral de schurft is hier een enorm probleem.  Schurft is een ontzettend besmettelijke huidziekte, die leidt tot wekenlange ernstige jeukhinder.  Als ze uitbreekt in een bejaardentehuis of een school, dan moeten er grote maatregelen genomen worden van quarantaine en ontsmetting.  De bekentenis van een linkse dokter, dat de 10.000 illegale indringers op Lesbos allemaal schurft hebben, zou dus al voldoende moeten zijn om het hele centrum in quarantaine te plaatsen en iedereen verplicht terug naar Turkije te sturen.  Maar dat gebeurt uiteraard niet…

Bron:  The Irish Times:  https://www.irishtimes.com/news/world/europe/irish-doctor-targeted-in-baseball-bat-attack-on-greek-island-1.4189722

 

5 comments

 1. Alleen iemand die zelf seksueel buitenmate gefrustreerd en geobsedeerd is kan insinueren dat er vrijwilligers bestaan met een zo ondraaglijke seksuele nood dat ze bereid zijn duizenden kilometers ver te reizen om in ruil voor “veel gratis seks” hulp te bieden aan sukkelaars die allemaal schurft en griep hebben.

  Altijd leuk nog iets te horen over Soros en de complottheorie die “omvolking” heet. Waarvoor dank!

  1. Hoezo ? Hebt gij misschien ook zo’n ondragelijk “nood” ? Indien toch zo, lijkt een met ijsblokjes gevuld slip aantrekken een afdoende aangewezen maatregel, Jozef….Wel even op tanden bijten, maar dat kan geen probleem zijn voor een kerel die kaarsrecht en pal in zijn politiek-correcte klompen staat.

   1. Ik vrees dat het uit pure lafheid is, en niet uit eerlijke schaamte, dat dat een relatief groot aantal lezers van ReactNieuws hun naam niet vermelden bij hun zielige reacties.

    Maar zeker op Pasen wil ik nog eens proberen de radeloosheid van die angsthazen weg te nemen: voor hen is de pot vrij!

    (Ik sluit niet helemaal uit dat onnozele reacties die verspreid worden onder “schuilnamen”, in werkelijkheid geschreven werden door leden van “De Redactie” of door hun (ideologische) aanverwanten, zoals een vriend deed die meer dan 50 jaar geleden als studentenjob zorgde voor de rubriek “gebroken hart” in een damesblad. Hij schreef de vragen (als “Ik zag mijn lief flirten met mijn beste vriend. Wat moet ik doen?”) én de psychologisch zeer gefundeerd lijkende rationele en meelevende antwoorden.)

 2. Dankzij de inzet van veel Nederlanders zoals Miljonairs zoon johnie de mol komen ze vanzelf aan in Nederland. Daar staat een levenslange uitkering klaar plus voorrang op een gratis huis.Bedankt johnnie!!

Comments are closed.