Eric van de Beek en Hanan Shamoun hebben vandaag een petitie aangeboden aan de Vice-decaan van de faculteit ‘Governance and Global Affairs’ op de Universiteit Leiden. Reden is de benoeming in het vorige jaar van oud-minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders tot hoogleraar ‘Peace, Justice and Security’. Ze willen dat hij per omgaande van zijn post wordt ontslagen. Koenders steunde als minister met financiële middelen islamitische terroristen in Syrië in hun gewapende strijd tegen de regering.

De minister van de PvdA in het kabinet-Rutte II doneerde meer dan 25 miljoen euro via het NLA-programma naar allerlei organisaties van gewapende strijders in Syrië. Toen er een zoektocht begon door enkele kritische journalisten, bleek dat onder deze groeperingen zich ook islamitische terroristen bevonden, waaronder de beruchte Jabhat al-Shamiyah, die volgens de Verenigde Naties bij meerdere oorlogsmisdaden is betrokken.

Via twitter meldt van de Beek dat de Vice-decaan van de Leidse Universiteit de petitie met het College van Bestuur zal bespreken en daarna met een reactie komt.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Activisten bieden petitie aan bij Universiteit Leiden tegen financier terrorisme”

  1. Henk der Niederlánder

    Het mag inderdaad gezegd worden @ Vangie dat je dat soort “heren” altijd weer blijft tegen komen op de best betaalde baantjes en commesariaten.
    Ratten hebben nou eenmaal rattenstreken

  2. Weer zo,n linkse viezerik met nieuw gecreëerd snoep baantje.

Trending

%d bloggers liken dit: