(VIDEO) Zware rellen: Griekse patriotten in opstand tegen omvolking

Terwijl de door de EU gewenste omvolking van Europa op volle toeren draait, met open grenzen en asielcentra die ook in Vlaanderen overal geopend worden, is de bevolking van de Griekse eilanden waaronder Lesbos in opstand gekomen.  Al twee dagen lang blokkeren honderden Griekse patriotten de bouwplaats op Lesbos, waar de Griekse regering net als bij ons alweer tegen de democratische wil van het volk in een nieuw vreemdelingencentrum wil bouwen.

De Griekse patriotten werden aangevallen door de Griekse regimehuurlingen van de politie met traangas en zelfs een opzettelijk aangestoken bosbrand, in een poging de democratische blokkade met geweld te doorbreken.  De Griekse patriotten antwoordden met stenen, de huurlingen moesten op de vlucht slaan voor de stenenregen.  Nadat de Griekse politie zich terugtrok in een politiebasis, werd die daarop ‘s avonds aangevallen met brandbommen en stenen.  Op beelden is te zien hoe de buitenverlichting aan stukken geslagen wordt, zodat de politie haar traangaswapens minder goed kan richten.

De beelden van het verzet zijn zoals vrijwel steeds afkomstig van de vrije Russische zender RT. De Europese leugenpers zwijgt, of toont de klassieke liberale propaganda: de asielzoekers zijn zielige kinderen en vrouwen, de protesterende Grieken zijn allemaal ‘extreemrechts’.

8 comments

 1. “de door de EU gewenste omvolking van Europa”. Uit reacties op Facebook heb ik enkele jaren lang kunnen afleiden dat sommigen zulke praat geloven – en papegaaien. Natuurlijk weet u ongetwijfeld: als je een leugen maar vaak genoeg herhaalt… Toch wel straf dat ReactNieuws dan nog durft tateren over de “leugenpers”!

  Gelukkig is er “de vrije Russische zender RT” die waarschijnlijk heeft getoond hoe “Griekse regimehuurlingen” “Griekse patriotten” aanvallen met een bosbrand.

  Nee, ik ben nu nog altijd niet links, wat uw redactie uiteraard niet gelooft.

  1. Gaap gerust nog wat verder naar CNN, PoCo-desinformatie propaganda zender in de binnenzak der Sorosofielen

 2. Ja dit gaat nu overal gebeuren opstand tegen de eu en de verantwoordelijken de volkeren zijn het zat in de eu

 3. weer wat geleerd denk ik, als je iemand geld geeft die nooit kan terugbetalen, zie het dan als een subsidie en dan kan de EU dit land ook met een stok slaan……….helaas maar waar

  1. zou Griekenland ook schuld hieraan hebben werd mij geschetst….natuurlijk……dus niet klagen maar dragen???

 4. Als ik dit so allemaal lees en als dat allemaal waar is een Derde wereld oorlog onontkoombaar.

Comments are closed.