Joodse nep-premier Wilmes steunt Joodse eis tot censuur tegen Aalst Carnaval

Zoals we gisteren schreven eisen de Europese Unie en de machtige internationale Joodse lobby in Amerika censuur tegen Aalst Carnaval.  De onschuldige spotternijen daar zouden zowaar getuigen van ‘antisemitisme’ en ‘gebrek aan respect voor de holocaust’.

Men zou verwachten dat in zo’n situatie de regering van België krachtig de vrije meningsuiting zou verdedigen, maar dat is niet zo: in een persbericht heeft de huidige nep-premier, Sofie Wilmes van de Waalse MR, Aalst Carnaval veroordeeld.  ‘  Het gebruik van referenties en stereotypen die gemeenschappen en bevolkingsgroepen stigmatiseren op basis van hun afkomst, leidt tot verdeeldheid. Het brengt het samenleven in gevaar. Zeker als het gaat om bewuste en herhaalde acties. Ons land gaat er prat op dit soort mistoestanden te blijven bestrijden. De federale overheid is hier elke dag mee bezig. Dit is trouwens ook de essentie van de interministeriële conferentie tegen racisme die deze week is opgezet.  “De federale regering roept op tot dialoog en empathie tussen mensen en vraagt alle belanghebbenden hun verantwoordelijkheid te nemen”.

Een duidelijke oproep tot gerechtelijk optreden en censuur dus.  De eerste stappen daartoe zijn al gezet: de politie ging de namen noteren van deelnemers aan een carnavalsgroep, verkleed als ‘klaagmieren’, en het inquisitiecentrum UNIA startte een onderzoek…

De actie van Wilmes kan niet los gezien worden van het feit dat zij zelf ook Joods is.  De onbekende Sofie Wilmes viel voordien enkel op vanwege haar anti-Vlaams gedrag in de gemeenteraad van Sint-Genesius-Rode.

Dat Wilmes zo’n berichten de wereld kan insturen is eigenlijk wraakroepend.  Er bestaat momenteel geen regering meer,want die is gevallen, en heeft géén meerderheid meer in Vlaanderen; de huidige nepregering moet zich dus beperken tot ‘lopende zaken’.  Maar daar trekt niemand zich wat van aan: de nepministers doen gewoon voort alsof er niets veranderd is.  Hoelang nog?

7 comments

 1. Ik vind dat Wilmes gelijk heeft omdat zij immers omhooggevallen is met amper 16000 voorkeurstemmen tot Premier van een regering op één been zwijmelend, klaar om te vallen….

 2. In een politiek correct carnaval zou iedereen slechts met zichzelf mogen lachen en een masker met zijn eigen gelaat mogen opzetten. Dan is het alle dagen carnaval in het heelal…

 3. Zou je op Carnaval maandag een keer naar hier in Tilburg moeten komen Madame De Propere Jeanette.
  Dan hebben we hier de roze maandag.
  Echt feest als geen ander en inderdaad de gezelligste Carnavalsdag hier

 4. Wat naar mijn mening velen nog steeds niet begrepen hebben is wel het volgende.
  In Aalst heeft men dit jaar weer hetzelfde thema naar voren gebracht als verleden jaar omdat de Aalster carnavalsvereniging nooit uit is gegaan van anti semitisme maar gewoon ziek is van het belerende vingertje vanuit Brussel en de media die hierin hun kans zien om te scoren.
  Het is met Carnaval helemaal niet ongebruikelijk om heilige huisje omver te schoppen en alles en iedereen als mogelijk op de hak te nemen, maar in deze tijd van de tere zieltjes schijnt dat een misdaad te zijn.
  Het zou beter zijn voor deze tere zieltjes eens te kijken wat Carnaval nou echt in houdt in plaats van de verontwaardigde uit te hangen.

 5. Ze denken echt alles te mogen en wij het (goyim, het vee!) niet! Dan kruipen ze meteen in de slachtoffer rol! En halen er van alles bij wat er niks mee te maken heeft! Zo maken ze zich gehaat! Ze laten nu hun ware gezicht zien!

 6. men zou haar moeten afzetten je weet alle joden op de wereld moeten elkander en Israel 100% steunen wat ook gebeurd met onze eerste minister die niet ons land verdedigt maar haar volk de joden .dus zou ze als in een normaal land moeten aftreden om staatsgevaarlijke aktiviteiten.

 7. Dat is te gek om los te lopen en duidt minstens op “kwaad opzet” om Aalst Carnaval te demoniseren ! Om terecht te kunnen gewagen van racisme/antisemitisme dient “kwaad opzet” aangetoond voor de Rechter, quod non tot dusver want kosher “lange tenen” waarop zogezegd bewust moedwillig zou getrapt zijn volstaan echt niet. Vandaag dinsdag is het de dag van de “Voil Jeanetten” stoet op Aalst Carnaval. Het valt niet te verwachten dat in verband hiermee Holebi’s noch Walebi’s hun “lange tenen” zullen tonen waarop zou getrapt worden, echt niet.

Comments are closed.