Islamitische asielzoeker onthoofdt jonge Finse vrouw Sanni

In Hämeenlinna, een stadje in het zuiden van Finland, is op maandagavond 20 januari 2020 een jonge Finse vrouw gruwelijk vermoord door onthoofding.  De dader is een afgewezen asielzoeker uit Israël (Palestina).  De politie liet weten dat twee lijken werden aangetroffen in een appartement: Één daarvan was het lichaam van de jonge Finse vrouw Sanni Ovaska;  Het andere lichaam was van de 27-jarige afgewezen asielzoeker Hasan Alqina, die wellicht na de moord zelfmoord pleegde.  Sanni wilde de relatie verbreken en niet samen met hem naar Palestina vertrekken, en werd daarom vermoord.

Politie en media wilden geen details bekend maken over de manier waarop de vrouw werd omgebracht, maar lekken uit het onderzoek zijn intussen duidelijk: de vrouw werd op islamitische wijze ritueel geslacht, door onthoofding.  Op een gelekte foto is te zien hoe het bloed onder de deur van het appartement uitloopt.

De moord leest als een schoolvoorbeeld van westerse linkse naïviteit tegenover moslimextremisme-in-vermomming.  De jonge blonde vrouw Sanni Ovaska was erg ‘tolerant’, erg ‘open’, erg’ verdraagzaam’.   Ze liep mee in LGBT-optochten, sprak zich uit voor allerlei linkse thema’s op social media en vond dat mensen véél te onverdraagzaam zijn tegenover moslims en asielzoekers.  En dus begon ze een relatie met de ogenschijnlijk perfect geïntegreerde asielzoeker Hasan Alqina.  Op haar social media-accounts poseerde ze wat graag met hem.

Maar Hasan mocht zich dan al voordoen als ‘verwesterd’, in werkelijkheid was hij nog steeds de keiharde moslim die hij altijd geweest was.  Intussen zijn ook deze foto’s van hem bekend:

Hij blijkt ook een paramilitair van de fundamentalistische islammilitie Hamas geweest te zijn:

Hasan Alquina kwam Europa binnen in 2015, dankzij de door Angela Merkel toegestane mosliminvasie.  Na verloop van tijd werd de asielaanvraag van Hasan Alquina afgewezen; hij beweerde dat hij vluchteling uit Palestina was, maar dat bleek vals.  Hij moest dus naar Palestina terug.

Hasan Alquina wilde dat wel, maar zijn bericht aan Sanni was duidelijk: zij moest met hem mee.  Dat ging Sanni te ver: zij wilde haar familie en vrienden niet achterlaten.  En dus dacht zij dat zij de relatie met hem kon verbreken.  Dat werd haar doodvonnis: Merkels gast sneed haar de kop af.  Want de islam is als de maffia: eens je een relatie begint met een lid ervan, stap je er nooit meer straffeloos uit.

De politie in Finland reageert boos nu haar poging tot doofpot mislukt is.  ‘We volgen aandachtig de sociale media, en wat daar geschreven wordt kan ook een misdrijf zijn’, klinkt het dreigend.  Jaja, het gerecht kent zijn prioriteiten in Europa:  Het beschermen van het leven van jonge vrouwen is er daar duidelijk géén van.

Mensen informeren? DELEN!

Basisartikel met links naar Finse bronnen: https://commonsensetv.nl/afgewezen-asielzoeker-onthooft-extreem-linkse-vriendin/

 

3 comments

  1. Wow😲 serieuze woorden..Er is niets verkeerd met inter of multi cultuur hoor,zien als Europa is grotendeels daardoor onstaan..maar idd ,nu heel het wereld over is iets heel donker bezig! De hoofd van de ‘Cobra’ moet eraf,akkoord wat wij hier zien zijn enkel maar de voet soldaten.

Comments are closed.