Islamitische asielzoeker onthoofdt jonge Finse vrouw Sanni

In Hämeenlinna, een stadje in het zuiden van Finland, is op maandagavond 20 januari 2020 een jonge Finse vrouw gruwelijk vermoord door onthoofding.  De dader is een afgewezen asielzoeker uit Israël (Palestina).  De politie liet weten dat twee lijken werden aangetroffen in een appartement: Één daarvan was het lichaam van de jonge Finse vrouw Sanni Ovaska;  Het andere lichaam was van de 27-jarige afgewezen asielzoeker Hasan Alqina, die wellicht na de moord zelfmoord pleegde.  Sanni wilde de relatie verbreken en niet samen met hem naar Palestina vertrekken, en werd daarom vermoord.

Politie en media wilden geen details bekend maken over de manier waarop de vrouw werd omgebracht, maar lekken uit het onderzoek zijn intussen duidelijk: de vrouw werd op islamitische wijze ritueel geslacht, door onthoofding.  Op een gelekte foto is te zien hoe het bloed onder de deur van het appartement uitloopt.

De moord leest als een schoolvoorbeeld van westerse linkse naïviteit tegenover moslimextremisme-in-vermomming.  De jonge blonde vrouw Sanni Ovaska was erg ‘tolerant’, erg ‘open’, erg’ verdraagzaam’.   Ze liep mee in LGBT-optochten, sprak zich uit voor allerlei linkse thema’s op social media en vond dat mensen véél te onverdraagzaam zijn tegenover moslims en asielzoekers.  En dus begon ze een relatie met de ogenschijnlijk perfect geïntegreerde asielzoeker Hasan Alqina.  Op haar social media-accounts poseerde ze wat graag met hem.

Maar Hasan mocht zich dan al voordoen als ‘verwesterd’, in werkelijkheid was hij nog steeds de keiharde moslim die hij altijd geweest was.  Intussen zijn ook deze foto’s van hem bekend:

Hij blijkt ook een paramilitair van de fundamentalistische islammilitie Hamas geweest te zijn:

Hasan Alquina kwam Europa binnen in 2015, dankzij de door Angela Merkel toegestane mosliminvasie.  Na verloop van tijd werd de asielaanvraag van Hasan Alquina afgewezen; hij beweerde dat hij vluchteling uit Palestina was, maar dat bleek vals.  Hij moest dus naar Palestina terug.

Hasan Alquina wilde dat wel, maar zijn bericht aan Sanni was duidelijk: zij moest met hem mee.  Dat ging Sanni te ver: zij wilde haar familie en vrienden niet achterlaten.  En dus dacht zij dat zij de relatie met hem kon verbreken.  Dat werd haar doodvonnis: Merkels gast sneed haar de kop af.  Want de islam is als de maffia: eens je een relatie begint met een lid ervan, stap je er nooit meer straffeloos uit.

De politie in Finland reageert boos nu haar poging tot doofpot mislukt is.  ‘We volgen aandachtig de sociale media, en wat daar geschreven wordt kan ook een misdrijf zijn’, klinkt het dreigend.  Jaja, het gerecht kent zijn prioriteiten in Europa:  Het beschermen van het leven van jonge vrouwen is er daar duidelijk géén van.

Mensen informeren? DELEN!

Basisartikel met links naar Finse bronnen: https://commonsensetv.nl/afgewezen-asielzoeker-onthooft-extreem-linkse-vriendin/

 

3 comments

 1. Het is een ramp dat de dochters van Europa in de armen lopen van vreemden en het degeneratief cultuur-marxisme met volle teugen naar binnen gieten, maar dit is voor een groot deel te wijten aan het verval van de masculiniteit in het Westen. Europese mannen beschermen het vrouwvolk niet tegen de veroveraars en tegen de immorele invloeden van de criminele heersers, met als gevolg dat vrouwen zich gewillig ten prooi geven aan de veroveraars.

  De Europeanen hebben de opdracht om wederom tribaler te gaan leven en denken, essentieel en gezond overlevingsgedrag van volkeren dat eertijds door iedereen als normaal aanvaard werd, maar hetgeen heden tegen de natuurlijke neiging in verstikt wordt door het geestverziekend individualisme.

  Wees fier op de Godgegeven kwaliteiten van het eigen ras, fier op de eigen bloedlijnen. Nog niet zo lang geleden erkende iedereen dat als normaal, zonder dat subversieve activisten schuimbekkend in stuiptrekkingen verkrampten wanneer zij het woord “ras” op een gunstige toon hoorden uitgesproken worden.

  De woeste barbaren die systematisch in het Westen geïncorporeerd worden zijn niet de primaire vijanden, maar wel de schimmige figuren die achter deze smeltpot-politiek zitten. De sektariërs van Jacob Frank en Adam Weishaupt proberen oorlog te provoceren door vijandigheid tussen de inheemse Europeanen en de islamitische bezetters op de spits te drijven via een verdrukkende politiek jegens de eersten en via het privilegiëren van de laatsten. Hun intentie is om een herstel van de Europese katholieke Christenheid onmogelijk te maken (daar zullen zij niet in slagen); zij willen de Europeanen en de hier terrein-usurperende Turken-en-negerhorden een mutuele vernietiging injagen om op het vergoten bloed en op de smeulende assen en ruïnen hun luciferianistisch wereldsysteem te construeren. Op parlementaristische politieke partijen mag men niet rekenen om de duistere plannen van de sekte te ontmaskeren voor het aanschijn van de bevolking, want zij zijn gecontroleerd door haar; zionistische politici proberen vaderlandslievenden te lokken om hen voor de slachtbank te bereiden.

  De Noordse en Germaanse bevolking van Europa moet zich wederom organiseren als stammenfamilie; wanneer negers één lid ervan afslachten zoals de ongelukkige jonge vrouw vernoemd in het artikel, dan moeten wij dat beschouwen als een aanval op de gehele familie. De negers, Turken en Arabieren handelen zelf ook zo in hun eigen stammenverbanden. Wij moeten het door bloed bepaald Noords-Germaans familieverband beschermen tegen de vreemde volkeren die onze erflanden komen wegroven, maar eerst en vooral tegen de donkere krachten achter de schermen waarvan die vreemden de voetsoldaten zijn zonder dat zij het beseffen. Door te bestuderen wie de “Dönmeh” zijn komt men te weten door wie de islam bestuurd wordt.

  Like

  1. Wow😲 serieuze woorden..Er is niets verkeerd met inter of multi cultuur hoor,zien als Europa is grotendeels daardoor onstaan..maar idd ,nu heel het wereld over is iets heel donker bezig! De hoofd van de ‘Cobra’ moet eraf,akkoord wat wij hier zien zijn enkel maar de voet soldaten.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.