In een failed state als België kan je moeilijk van het schandaal van de eeuw spreken, want elke week brengt wel een nieuw.  Maar wat advocaat Lahlali, voormalig CD&V-kandidaat voor het Vlaams Parlement, momenteel presteert is toch weer zelden gezien:  hij stuurt een deurwaarder naar de staat, om zo 500.000 euro belastinggeld aan dwangsommen op te eisen voor familie van de smerige laffe terroristen van Islamitische Staat.

Omdat die ervoor kozen, in het buitenland mensen te gaan verkrachten, vermoorden, de kop af te snijden en levend in brand te steken, werden ze terecht aangevallen door een internationale coalitie, waarbij onder andere onze F16-piloten hun eigen leven riskeerden om de varkens van Islamistische Staat te verslaan.  Nu dat gelukt is, zitten de IS-terroristen en hun families opgesloten in kampen in de regio.  Eigen schuld, dikke bult.

Maar de CD&V-advocaat vindt dat schandalig, want de… ‘mensenrechten’ van de familie van de verbranders en koppensnellers moeten verdedigd worden.  Hij werd gevolgd door een stel linkse geschifte rechters, en eist nu dus uw en mijn belastinggeld op.  Om het te doen belanden in de pocket van de schoften van IS en hun familie.

En dat men niet afkomt met de bewering dat hij ‘maar’ de advocaat is.  Een advocaat heeft altijd het recht zaken te weigeren waar hij persoonlijk niet achterstaat.  Deze allochtoon en moslim kiest er dus zéér bewust voor om de verdediging op zich te nemen van moordenaars, bommenleggers, verkrachters en folteraars, en hen nu dus schatrijk te maken, op onze kosten.

Hij zit daar goed, Lahlali, bij CD&V: de clown die daar nu als informateur is aangesteld, Koen Geens, boog eerder al als een knipmes in volle onderdanigheid voor een imam.  De enige vraag blijft nu: welke Vlaming is er in godsnaam nog zo stom om op die bende landverraders te stemmen?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “CD&V-advocaat Lahlali bezorgt handlangers IS-terroristen 500.000 euro belastinggeld”

 1. Waar waren de “Rechten vd Mens” der slachtoffers toen de Mohamedaanse-terreur bommen afgingen op 22 maart 2016 in dat Brussels tramstation en op onze nationale Luchthaven ? Waarom kunnen IS-pionnen beroep doen op die hopeloos door de huidige terreur evolutie totaal achterhaalde, nooit of nimmer geactualiseerde, selectief politiek-correct toegepaste “Rechten vd Mens”, na die zodanig zelf flagrant met de voeten getreden te hebben ? Hebt u geen enkele der terreur & martel video’s gezien met gekeelde , levend verbrande, intentioneel verdronken slachtoffers ? Hoelang moeten de “Rechten vd Crapuleuze Mens” in praktijk nog politiek-correct ontaard discriminatoir primeren op de “Rechten vd (potentiële) Slachtoffer Mens” ? Schaam u dat u het leed van onze nationale terreur slachtoffers zo misprijst door het vonnis van deze activistische rechter te steunen ! De “Rechten vd Mens” werden de laatste jaren dermate opengerokken geïnterpretteerd dat ze tot “Catechismus” der Linkse PoCo-Kerk zijn verworden. Het volkomen wereldvreemd Supranationaal “Europees Hof” gooit er nog een schep bovenop, waaraan de Britten, gelukkig voor hen, zijn kunnen ontsnappen ! Hoe lang moet een Democratie nog dulden dat activistische pionnen binnen de Magistratuur met dolle vonnissen/arresten het beleid der Uitvoerende Macht mogen en kunnen torpederen ?

 2. Jozef VAN NIEUWENHUYZE

  Hebben de kinderen over wie het vonnis gaat de Belgische nationaliteit of niet? Als die kinderen de Belgische nationaliteit hebben, welke misdaden hebben zij gepleegd waardoor ze die Belgische nationaliteit kunnen verliezen overeenkomstig de wetten van de rechtstaat België?

  Moet de Belgische staat zijn eigen wetten naleven, en moet hij de vonnissen en arresten van zijn rechters even nauwgezet uitvoeren als de inwoners van het land dat moeten doen? Of mag de Belgische staat ervoor kiezen wetten en vonnissen volkomen te negeren?

  Mogen de – relatief nog uiterst jonge en langzaam gegroeide – algemene mensenrechten verdedigd worden of moet voorrang worden gegeven aan “rechten” zoals die worden gewenst door de etnische groep of ideologische strekking die in een begrensd gebied de macht of de meerderheid heeft of nastreeft?

  Is Lahlali “de CD&V-advocaat”? Werd hij gevolgd door “een stel linkse geschifte rechters”? Boog Koen Geens voor de imam “in volle onderdanigheid”? En nog één vraag, de vraag die u terecht stelt: welke Vlamingen zouden nu nog zo stom zijn om op landverraders te stemmen?

  Nog eens: ik ben niet links. Ik herinner mij niet dat ik nog met één of meerdere “linksen” gediscussieerd heb sedert ik niet meer in Brussel woon en werk, dus de voorbije 14 jaar. Ik ken geen “linkse leugenmedia”. Daarom durf ik niet met zekerheid beweren dat linksen en hun media nog veel kunnen leren van rechtse websites en publicaties, vooral wat schelden en liegen betreft.

  1. Dirk Van Dessel

   Hoe zullen de slachtoffers van de Muzelmanse terreur te Maalbeek en op Zaventem zich daarbij voelen als dat politiek-correct ontaard vonnis, dat import van IS-gebroed promoot ,niet zou afgeblokt worden door een Regering die in Beroep gaat ? Hollandse rechters hebben terecht gevonnist dat de Nederlandse regering Hollandse IS-jong niet moet importeren ! Trouwens in een Democratie dient “Beleid” gevoerd door de democratisch verkozen politici der “Uitvoerende Macht” en niet door al of niet politiek benoemde pionnen van de “Rechterlijke Macht”, want daardoor zijn we verzeild geraakt in een “le Gouvernement de Juges” Dictatuur, met een gewezen “Rechtstaat” die gedegenereerd is tot een politiek-correcte SCHEEFstaat . ONZE VEILIGHEID DIENT TE PRIMEREN op als vermeende “verdraagzaamheid” (sic) gecamoufleerde PERMISSIVITEIT ! Moet terreur dan gesubsidiëerd worden met belachelijk hoge “dwangsommen” afgetroggeld uit ONS belastinggeld ? FOERT ! Zou die Rechter niet weten hoe belachelijk hoog het tekort op de Begroting is of trekt hij het zich niet aan wegens als “vast benoemd” gecostumeerd heerschap bij het Rechterlijk Theatergezelschap op een veel te hoog “ambtenaren” pensioen, gefinancierd uit belastinggeld door wie WEL heeft bijgedragen als Economische Productieve tot het BNP ?

 3. is de schoonzoon van de minister van justitie Geens CD&V ook een afrkaanse moslim.in een normaal land moest die aftreden

Trending

%d bloggers liken dit: