Dankzij AfD geen linkse meerderheid in Thüringen, Verhofstadt gaat over de rooie en sleurt er HITLER bij!

Veel valt er niet te vertellen. In Thüringen is de linkse meerderheid verslagen door de liberalen. Dit omdat de rechtse Vlaams Belang-vrienden van AfD hun kandidaat terugtrokken op het laatste nippertje. Volgens de democratische regels is er niets aan de hand uiteraard, maar voor de linkse wereldverbeteraars moet alles nu KAPOT want je kan niet aan de macht komen met de steun van de FASCISTEN.

En Guy Verhofstadt… die doet vrolijk mee. De laatste stuiptrekkingen zeg maar.

Alles wat niet Verhofstadt is IS FASCISME! EN NAZISME!

5 comments

  1. Als ik maar mijn zakken kan blijven vullen, met bij u afgeperst belastinggeld, ben ik al content. Daar zullen wel altijd naïeve konijnenliefhebbers zijn die op mij zullen blijven stemmen, zij doen maar…..

    Like

  2. “Reductio ad Hitlerum” is ons geliefde gezelschapsspel. Wij, PoCo politici der zich democratisch wanende partijen, bang verschanst achter het “Cordon Discriminatoir”, spelen dat vaak omdat ganzenbord ons veel te ingewikkeld lijkt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.