Veel valt er niet te vertellen. In Thüringen is de linkse meerderheid verslagen door de liberalen. Dit omdat de rechtse Vlaams Belang-vrienden van AfD hun kandidaat terugtrokken op het laatste nippertje. Volgens de democratische regels is er niets aan de hand uiteraard, maar voor de linkse wereldverbeteraars moet alles nu KAPOT want je kan niet aan de macht komen met de steun van de FASCISTEN.

En Guy Verhofstadt… die doet vrolijk mee. De laatste stuiptrekkingen zeg maar.

Alles wat niet Verhofstadt is IS FASCISME! EN NAZISME!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Dankzij AfD geen linkse meerderheid in Thüringen, Verhofstadt gaat over de rooie en sleurt er HITLER bij!”

 1. “Dat Sujet”, konijnenkot, Gent

  Als ik maar mijn zakken kan blijven vullen, met bij u afgeperst belastinggeld, ben ik al content. Daar zullen wel altijd naïeve konijnenliefhebbers zijn die op mij zullen blijven stemmen, zij doen maar…..

 2. Gie Verhofstedeling , Gent

  “Reductio ad Hitlerum” is ons geliefde gezelschapsspel. Wij, PoCo politici der zich democratisch wanende partijen, bang verschanst achter het “Cordon Discriminatoir”, spelen dat vaak omdat ganzenbord ons veel te ingewikkeld lijkt.

 3. […] (AFD) die door het Duitse partijkartel bewust wordt gemeden. Er kwam kritiek op de uitverkiezing, zelfs van Guy Verhofstadt, de extremistische liberaal uit het Europees Parlement, die zich in negatieve termen uitliet over […]

 4. Snapt dat sujet nog altijd niet hoe belachelijk hij is ?
  Jongentje dat zijn snoepje niet krijgt !

  1. Als dat sujet minstens tussen de 15.000en 20.000e van ons belastingsgeld incasseert zal dat zijn kouwe kleren niet raken …

Trending

%d bloggers liken dit: