Het vertrek van de Britse Europese parlementsleden krijgt vandaag de meeste aandacht, maar daarnaast is er vandaag in het Europees parlement in Brussel algemene hilariteit over de politieke fractie van de communisten, de GUE.  Die waanzinnige gekken, die overal op de eerste rij staan om hysterisch ‘nazi’ te krijsen naar al wie een afwijkende mening heeft, hebben tot hun afgrijzen ontdekt dat één van de Duitse Europese parlementsleden in hun fractie zowaar een… oud-kaderlid is van de rechtsnationalistische partij NPD.  Een partij die, door de GUE en haar Duitse afdeling ‘Die Linke’, als ‘nazi’ wordt beschouwd, wat een verrassing.

De man, Martin Buschmann, raakte in het Europese parlement verkozen als vertegenwoordiger van de ‘Tierschutzpartei’, de ‘dierenrechtenpartij’.  Echt communistisch klinkt dat niet, maar net als elke andere politieke fractie neemt de GUE maar wat graag nieuwe leden aan, omdat ze meer geld en meer personeel opleveren.  Als er te graaien valt staan commie’s op de eerste rij, en dan is er geen sprake van kieskeurigheid…  Met nu dus alle gevolgen vandien: de ‘antifascistische’ broek zakt tot op de knieën.

Buschmann moet nu vertrekken uit de GUE-fractie, en gaat onafhankelijk verder.  Eigenlijk een goede zaak, want wat hebben dierenrechten in godsnaam met communisme te maken?

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d