Ze worden met de dag jonger de klimaatactivisten, afgelopen woensdag sprak de al 12-jarige Lars bij de provincie Gelderland zijn zorgen uit over het klimaat. Ook hier wordt door de pers en zijn entourage gesuggereerd dat een kleuter met zijn eigen webstek, sociale media en toespraken een nieuw geluid is dat we moeten aanhoren. Maar na enige studie van een vlijtige onderzoeker op twitter, blijkt dat het gewoon om een stunt van D’66 gaat en de vader van het kind een milieuadviesbureau heeft die zaken met de provincie doet.

De enige partij in de provincie Gelderland die hierop kritisch reageerde, Marjolein Faber van de Partij voor de Vrijheid, liet weten onprettig te vinden dat zo’n jong kind door de klimaatlobby wordt misbruikt. Ze kreeg van de 12-jarige de tegenwerping dat; ‘Ik doe alles zelf en ik word niet gedwongen door mijn ouders. Dit is mijn mening.’ zo liet hij optekenen door de lokale pers.

Echter, dit alles blijkt dus een zorgvuldig regisseerde stunt van de linkse-liberale politieke partij D’66 en de vader van het kind. Eerder verscheen het kind al in een campagnefilm rondom Prinsjesdag van deze partij, waar zijn vader ook lid van is. Zijn vader heeft daarnaast ook nog een eigen milieuadviesbureau dat o.a. opdrachten ontvangt van de provincie Gelderland en waterschap Aa en Maas.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: