Media verzwijgen bewust etnische achtergrond daders zwaar misdrijf in Kortrijk

Nieuwsagentschap Belga titelt: “Twintigers gieten kokend water over man en gooien hem van trap“. Vlaams Belang Kortrijk vult aan: “De allochtonen, Gacem B. (24) uit Gullegem en Alphonse-Kevin S. (24) uit Kortrijk, gieten kokend water voor thee op jongeman, schieten luchtdrukpistool tussen ogen en stampen hem van trap...”

Soms moet een artikel op ReActNieuws niet meer zijn: de waarheid berichten, daar waar de leugenpers haar verzwijgt. Al weten de Vlamingen het ondertussen wel al. Wanneer er géén persoonsbeschrijving of nationaliteit bij de dader(s) staat, gaat het om vreemdelingen. Indien een Vlaming iets uitsteekt, dan worden naam, toenaam én familiebanden vermeld. Onvoorstelbaar.

One comment

  1. Ik stel vast dat ook ReactNieuws in deze zaak “géén persoonsbeschrijving of nationaliteit bij de dader(s)” vermeldt.

    Het spreekt vanzelf dat het hier gaat om feiten gepleegd door “allochtonen”, anders zou ReactNieuws er gewoon niets over vermelden.

    Voor wie het interesseert: die Gacem B. is volgens Het Laatste Nieuws van Algerijnse afkomst. Dat werd destijds vermeld in een verslag over een vroegere veroordeling van dat sinister sujet. (De persoonsbeschrijving ontbreekt.)

    https://www.hln.be/in-de-buurt/wevelgem/boete-voor-vandaal~ac3bfd94/

    En hierin geef ik u volmondig gelijk: een artikel op ReActNieuws moet niet meer zijn dan … de waarheid berichten

Comments are closed.