Afgelopen zaterdagavond werd in zalencentrum Kristal in Den Haag en concert van een Eritrese zanger vroegtijdig beëindigd nadat mensen zonder kaartje de voordeur van het gebouw hadden bestormd. De Haagse politie rukte vervolgens met veel materiaal uit toen het buiten het pand tot een confrontatie met agenten leidde. Uiteindelijk werden er door de politie vier mensen aangehouden, vier agenten raakten gewond toen ze werden geraakt door stenen en blikjes die naar hen toe werden gegooid.

Een exclusief Eritrees publiek was op het optreden afgekomen, maar zo’n honderd onder hen wilde proberen zonder kaartje naar binnen te geraken. Toen bleek dat het om een grote groep ging dit voornemen had, hebben de beveiligers zich genoodzaakt gevoeld om de politie te bellen en daarna in overleg het concert te beëindigen.

Snel daarna zocht een deel van de bezoekers de confrontatie met de politie. Daarnaast werden verschillende vernielingen aangericht, naast het bekogelen van de politie. De politie heeft vier relschoppers aangehouden en daarvan zitten er nu nog twee vast. De vier gewonde agenten zijn licht gewond en direct door de ambulanciers aan hun verwondingen geholpen.

Vanuit de politie is op de avond zelf besloten dat het voor de veiligheid van de stad het verstandigst was deze groep zo snel mogelijk naar huis te laten gaan. De NS heeft op verzoek van de politie een extra trein ingezet om de relschoppers van Den Haag Centraal naar Den Haag Holland Spoor te brengen. Vanaf dat station vertrokken nachttreinen naar elders in het land.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Vier gewonde agenten bij Eritrees feest in Den Haag”

  1. Ik hoop dat die agenten er wat van leren wie de echte criminelen zijjn! Voor de relschoppers en degenen voor wie ze werken, het zijn allemaal criminelen! Tijd om het eigen volk te beschermen en niet criminelen te dienen!

  2. Wat was dat een mooi moment geweest zijn die ratten op te oppakken vastzetten en daarna het land uittrappen.

Trending

%d bloggers liken dit: