Villejuif in Frankrijk: Man steekt willekeurig om zich heen; 1 dode, 2 ernstig gewonden

In Villejuif, gelegen in Val-de-Marne, heeft een man rond twee uur vanmiddag verschillende voorbijgangers in het park van de Hautes-Bruyères neergestoken. De aanvaller werd door de politie neergeschoten. Er is minstens één persoon overleden en twee personen zijn ernstig gewond geraakt. Meerdere personen ook aanwezig in de omgeving van dader en slachtoffers konden ternauwernood vluchten voor het geweld.

De aanvaller probeerde naar Haÿ-les-Roses te vluchten voordat hij doodgeschoten werd door politieagenten van de Anti-Crime Brigade (BAC), die hun dienstwapen gebruikten. De man van het ‘Europese type’, die een djellaba en een baard droeg, zou ‘Allah akbar’ hebben geschreeuwd, volgens getuigen die door RTL worden geciteerd.

Volgens het Franse persbureau AFP, die bevestigende bronnen aanhaalt, raakten twee mensen ernstig gewond en stierf een ander. Volgens Europa 1 waren twee van de slachtoffers joggers. Op Twitter adviseerde de Parijse politieprefectuur om ‘het gebied’ te vermijden en zei dat er een interventie van de politie aan de gang was.

One comment

  1. Had iemand gedacht dat dit zou gecatalogeerd worden als terrorisme van een aanhanger bv aan ‘het geloof van de vrede’?
    Net zoals bij de criminele feiten van de jaarwisseling wordt er alles aan gedaan om de waarheid te verzwijgen door de MSM en de heersende politici.

Comments are closed.