Villejuif in Frankrijk: Man steekt willekeurig om zich heen; 1 dode, 2 ernstig gewonden

In Villejuif, gelegen in Val-de-Marne, heeft een man rond twee uur vanmiddag verschillende voorbijgangers in het park van de Hautes-Bruyères neergestoken. De aanvaller werd door de politie neergeschoten. Er is minstens één persoon overleden en twee personen zijn ernstig gewond geraakt. Meerdere personen ook aanwezig in de omgeving van dader en slachtoffers konden ternauwernood vluchten voor het geweld.

De aanvaller probeerde naar Haÿ-les-Roses te vluchten voordat hij doodgeschoten werd door politieagenten van de Anti-Crime Brigade (BAC), die hun dienstwapen gebruikten. De man van het ‘Europese type’, die een djellaba en een baard droeg, zou ‘Allah akbar’ hebben geschreeuwd, volgens getuigen die door RTL worden geciteerd.

Volgens het Franse persbureau AFP, die bevestigende bronnen aanhaalt, raakten twee mensen ernstig gewond en stierf een ander. Volgens Europa 1 waren twee van de slachtoffers joggers. Op Twitter adviseerde de Parijse politieprefectuur om ‘het gebied’ te vermijden en zei dat er een interventie van de politie aan de gang was.

One comment

  1. Had iemand gedacht dat dit zou gecatalogeerd worden als terrorisme van een aanhanger bv aan ‘het geloof van de vrede’?
    Net zoals bij de criminele feiten van de jaarwisseling wordt er alles aan gedaan om de waarheid te verzwijgen door de MSM en de heersende politici.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.