(VIDEO) Zware rellen Brussel, politiecommissaris: ‘Dat is hun manier van feestvieren denk ik’

Ook dit jaar weer heeft de islamistische jeugd van Brussel het nieuwe jaar ingezet met een golf van geweld tegen eigendommen van niet-moslims, en tegen de politie.  Maar liefst 22 auto’s werden in brand gestoken, 3 agenten raakten gewond, politie-voertuigen werden overal bekogeld en aangevallen.  Er werd ook ingebroken en geplunderd in winkels, camera’s werden vernield, trams werden aangevallen en bushokjes kapotgeslagen.  Er werden 211 arrestaties verricht. Volgens de verenigde linkse leugenpers is dat een nacht ‘zonder zware rellen’.  Vreemd toch: als rechtse jongens of blanke hooligans wat trekken en duwen met de politie, dan zijn dat steevast wél ‘zware rellen’, en is doorgaans meteen ook de ‘democratie in gevaar’…

Het vergoelijken en minimaliseren van de islamistische straatterreur draait trouwens op alle niveau’s.  De commissaris van politie van Brussel Hoofdstad verklaarde doodleuk dat ‘dit nu eenmaal hun manier van vieren is’.  De lakse relativering van de straatterreur gaat dus ook na de aanslagen van Zaventem en Bataclan gewoon door.  Terwijl we intussen weten dat straffeloosheid en ongehinderd straatgeweld voor moslims de weg zijn naar zwaardere criminaliteit en terreur…

Hier wat beelden uit de hoofdstad van een land in verval.

11 comments

 1. DE POLITIEK IS ENKEL GOED OM ONS DE BELGEN DOEN BETALEN EN HUN ZAKKEN VOL DE PROPPEN MET ONS GELD MAAR ZE ZOUDEN VEEL BETER EENS HUN GEZOND VERSTAND GEBRUIKEN EN AL DIE MOSLIMS STUREN VANWAAR ZE KOMEN NAAR HUN LAND DUS WIJ GAAN GINDER OOK NIET OM DE BOEL STUK TE SLAAN OF ALLES OP STELDEN TE ZETTEN ZOU VEEL BETER ZIJN ELK IN HUN LAND WONEN MAAR ZE MOGEN WEL VOOR 1OF 2 WEKEN OP VAKANTIE KOMEN WANT WIJ GAAN OOK NAAR EEN ANDER LAND ENKEL OP VAKANTIE EN DAN TERUG NAAR ONS LAND EN ZO MOET DAT ZIJN WANT WERKEN DOEN ZE TOCH NIET OF TIS ONS BESTELEN EN DE STOMME REGEERINGE DAT WE HIER HEBBEN EN TROUWENS NOG NIET ZE BESEFFEN HET NIET MAARJA ZIJN ONDERHOUDEN AL DAT KRAPUL NIET TIS WIJ DAT ZE ONDERHOUDEN EN ERVOOR MOETEN BETALEN BESEF HET MAAR EENS GOED

  Like

 2. Weet er nog iemand hoeveel veroordelingen vorig jaar zijn uitgesproken ? Nu was het volgens de leugenpers niet zo erg, dus het aantal veroordelingen zal nog minder zijn.
  Waarom wordt bij dit crapuul geen snelrecht gebruikt ?

  Like

 3. Ach, dat is gewoon een zoveelste ji-haat-actie tegen de kaffers(ongelovigen);
  een islamitische plicht; staat allemaal in de koran en hadits en bekijk eens het leven van de profeet.
  Verzet tegen de feestdagen van de ongelovigen.
  Wanneer zal de politiek eens de onkosten-rekeningen gaan eisen te betalen door de moslim-gemeenschap?
  We hebben geen leiders, maar broekventen en vooral ‘graaiers’.
  Waar waren ze vannacht wanneer ze echt nodig zijn als Brussel in rep en roer is?
  Ja, aan het feesten natuurlijk (doen ze dat niet elke dag immers?).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.