Paus zegende kruisbeeld met ‘reddingsvest’

We zijn nu niet onmiddellijk geïnteresseerd in deze paus, die naar eigen zeggen, veel goede marxisten onder zijn vrienden telt. Maar heel af en toe kunnen we zijn fratsen niet onbesproken laten. De 83-jarige Jorge Mario Bergoglio zijn voornaamste bekommernis bestaat erin om Europa met zoveel mogelijk ‘vluchtelingen’ op te zadelen, zoveel is duidelijk.

Zo heeft hij op 19 december, met een prevelend stemmetje, een kruisbeeld met een reddingsvest ingehuldigd, verwijzend naar het groot aantal vluchtelingen dat Europa via de Middellandse Zee tracht te bereiken. Het kruis werd onthuld tijdens een ontmoeting tussen Bergoglio en een groep dobbermigranten uit Lesbos. Nu is het blasfemisch gedrocht te bezichtigen in een van de gangen van het Vaticaanse Apostolisch Paleis.

Volgens veel katholieken ging hij daarmee zijn boekje stevig te buiten. Het regende klachten op de sociale media. Hij wordt ervan beschuldigd de migratie-invasie aan te moedigen. Sommige spreken van idolatrie, en zelfs godslastering.

Bij ons weten heeft onze Vlaams- en Nederlandse leugenpers daar geen woord over gebracht. Raar, want dat past uitstekend in hun strijd om Europa te omvolken.

4 comments

  1. Paus Franciscus is anti-katholiek en anti-blank, maar het verzet onder katholieken tegen zijn VN-geïnspireerde agenda groeit, momenteel vooral in de VS en in Frankrijk. Hij scheldt tridentijnse katholieken voortdurend uit, maar hoe meer hij zijn krankzinnig gedrag opvoert, hoe meer hun rangen aandikken. Het zijn momenteel nog slechts de radicaalste vrijzinnigen binnen de Kerk die zijn gedrag verdedigen, en die vergrijzen steeds meer.

    Zelfs zwakke “conservatieve” katholieken beschrijven die man als een ramp.

  2. Onze Vlaamse – en Nederlandse “leugenpers” voert een “strijd” om Europa te “omvolken”? Serieus?

    Ik kan me voorstellen dat sommige mensen zoiets geloven, en dat uitgerekend zij zo goed als niets lezen in die “leugenpers”, maar hun “informatie” (?) alleen halen uit de in leugens gespecialiseerde websites.

  3. De Paus is een Jezuiet en vrijmetselaar gebazeerd op het Joodse occultistische boek, de Kaballa, waarin men de satan aanbid! De meeste regeringsleiders zijn vrijmetselaars, dus satanisten! We worden door satanisten geleid, wordt wakker zeg ik maar!

  4. Ha, klasse stuk. De paus is een Jezuit/ sodomiet. Een verrader van de eerste orde. Heel het Vatican dient Satan, dat is nu wel duidelijk. Bless

Comments are closed.