Eindelijk laten de deugende medeburgers zich horen in de campagne tegen de demonstrerende boeren. Een tweetal pipo’s van de facebookgroep ‘hilversum inclusief’, met maar liefst 165 leden, zijn naar de lokale politie gestapt. Dit omdat ze twee ernstige feiten hebben geconstateerd bij boeren die twee dagen terug in het mediapark van Hilversum kwamen demonstreren. Op een caravan vond men het woord ‘homo’ terug en een van de boeren had een klein vlaggetje op de auto van de zuidelijke staten van Amerika.

Dergelijke ernstige vergrijpen doen de rechtvaardige deuger natuurlijk direct naar het dichtstbijzijnde politiekantoor toesnellen in zijn of haar of x bakfiets. De eerdergenoemde waarnemingen worden dan in een spannende context geplaatst, waarbij homo duidelijk als scheldwoord is gebruikt en de bewuste vlag uit Amerika wordt zelfs door Duitse nazi’s gebruikt, weten de Hilversummers als volleerde historici uit de mouw te schudden.

Dat komt er in inclusieve regenboogtaal voor pipo’s dan zo uit:
‘We doen aangifte van deze homofobe en racistische uitingen, omdat we ons erdoor geraakt voelen. Het moet duidelijk zijn dat je er niet zomaar mee wegkomt om groepen te beledigen en haat te zaaien.’

Zouden deze inclusieve Hilversummers het dan zo echt zo goed menen in hun strijd tegen het zaaien van haat? Nou, toen vorige maand bekend werd dat de Burgemeester van Hilversum tijdenlang knuffelde met prediker van het salafisme en hij hem vrolijk aan tafel uitnodigde bij allerlei gesprekken, bleef het natuurlijk … helemaal stil bij de inclusieve regenboogers.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Sneue pipo’s doen aangifte tegen boeren, want ‘Hilversum is inclusieve regenbooggemeente’”

  1. Hector Hetero Regenboogfoob

    “Inclusief” ? Ik ben en BLIJF hetero in mijn exlusief Hetero sibbe

Trending

%d