Gekke EU huldigt Chinese moslim

Hiep hiep hoera, het Europees parlement gaat weer eens zijn Sacharov-prijs uitreiken aan iemand die ‘opkomt voor de mensenrechten’ zoals dat heet.  En het probleem in de wereld zijn die stoute Chinezen.  Die kniesoren durven bezwaar maken tegen het feit dat in 2009 150 Chinezen door boze moslims werden doodgeschoten, aan stukken gehakt, op straat met knuppels werden doodgeslagen of levend verbrand werden.  ‘Oeigoeren’ heten die lokale haatmoslims.  De stoute Chinezen kopieerden daarna niet het lakse EU-beleid, maar pakten de moslims keihard aan.  En dus gaat het Europees parlement een Chinese Oeigoer-moslim huldigen, een zekere Ilham Tohti.  Yep, u leest het goed:  na de verwoestende golf van massamoorden door moslims op onschuldige Europese mannen, vrouwen en kinderen, huldigt het Europese parlement een moslim.  Om de Chinezen terecht te wijzen.  Omdat die zich door die moslims NIET de les laten spellen.  Ze zijn daar in die EU of seniel, of gek, of de twee tegelijk.

Een Chinees wordt door moslims uit zijn auto gesleurd en op straat afgemaakt met knuppels. Hij stierf samen met 150 andere Chinezen. Sinds deze moordpartij slaat de Chinese staat hard terug tegen de ‘Oeigoeren’, de lokale haatmoslims.
Dode Chinezen, vermoord door de moslim-Oeigoeren, in 2009. Dat verdient een bloemetje, vinden ze bij de EU.

2 comments

  1. Zo gaat dat met de moslimknuffelaars van de EU. Vroeger had men politici met gezond verstand. Ik herinner even aan een uitspraak van Winston Churchill over de islam : Islam is as dangerous in a man as hydrophobia in a dog ! (De islam is even gevaarlijk in een man als hondsdolheid in een hond). Na WO II werd hij in het Verenigd Koninkrijk verkozen tot grootste Brit ooit uit de Engelse geschiedenis. Nu zou hij weggezet worden als islamofoob en racist. Die helderheid missen de (linkse) politici van vandaag. Zij hebben nu een even klare kijk als Andrea Bocelli op een mistige dag.
    Mr. Spock (van Mr. Spock’s Blog Site).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.