Beetje bij beetje komen de echte bedoelingen aan de oppervlakte, die schuilen achter de gespeelde klimaathysterie. Zo was het Zweedse meisje, Greta Thunberg, medeondertekenaar van een manifest, waarin het volgende wordt vermeld:

“De klimaatcrisis gaat niet alleen over het milieu. Het is een crisis van mensenrechten, rechtvaardigheid en politieke wil. Koloniale, racistische en patriarchale onderdrukkingssystemen hebben het gecreëerd en gevoed”.

Daarmee wordt duidelijk wat de bedoelingen zijn van de bedenkers van deze klimaathysterie en de spindoctors en manipulatoren rondom Thunberg. Eigenlijk geven ze daarmee openlijk toe dat ze dat  CO2-gezwets misbruiken om onze westerse samenleving, verantwoordelijk voor alle kwaad, te vernietigen. Zo weet dat clubje dat de klimaatcrisis verband houdt met racistische, koloniale, onderdrukkende patriarchie en dat deze moet worden ontmanteld. Wat ze met dat ontmantelen bedoelen, daar hebben we het raden na. Is het de aan de gang zijnde omvolking?

Het is een Trotskistisch, revolutionair discours in de ware zin van het woord. Het is een discours dat de heteroseksuele blanke man en vader van een familie, die zich met zijn middenklassewagentje naar de supermarkt begeeft, verantwoordelijk stelt voor alle tegenslagen op aarde. Het wordt pas echt een hel wanneer deze man zich dan ook nog een stevige entrecote aanschaft, die hij straks op de BBQ zal leggen. Zo’n persoon moet eruit, wil men de klimaatfascisten ter wille zijn. Het kan alleen maar beter worden wanneer de omvolking volkomen voltrokken is, iedereen vegetarisch is en zich met een fiets of te voet verplaatst.

“De enige landen die de CO2-uitstoot van hun energiebronnen hebben doen dalen, Frankrijk en Zweden, deden dat met kernenergie.” Dat zegt Michael Shellenberger, de bekende Amerikaanse ecoloog. Verder hekelt Shellenberger de apocalyptische voorspellingen over klimaatverandering: “Ten eerste heeft geen enkele geloofwaardige wetenschappelijke instantie ooit gezegd dat de klimaatverandering de beschaving met ineenstorting bedreigt, laat staan dat de menselijke soort met uitsterven wordt bedreigd.

De propagandisten van de onheil beweren zelfs dat onze kinderen in de komende 10 tot 20 jaar zullen sterven.

Wat is de wetenschappelijke basis voor deze idiote beweringen?” Andrew Neil van de BBC interviewde vorige maand een Extinction Rebellion (XR)-woordvoerster die zich duidelijk ongemakkelijk voelde.

“Het is waar dat deze verklaringen zijn aangevochten,” antwoordde ze. “Sommige wetenschappers zijn het ermee eens en anderen zeggen dat dit niet waar is”.

Onze leugenmedia, onze cultuurwereld en de meeste politici vinden natuurlijk dat het waar is, al weten ze er geen snars vanaf. Maar een klimaatkritische stem, dat nooit, die komt niet aan bod bij onze staatszender.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op ““Racistische en patriarchale onderdrukkingssystemen hebben de klimaatcrisis gecreëerd en gevoed.””

 1. Jozef VAN NIEUWENHUYZE

  Wie nog meer wil genieten van hetzelfde nieuws raadplege ook de andere gespecialiseerde websites, als daar zijn:

  https://fenixx.news/2019/12/03/greta-schrijft-in-soros-tijdschrift-patriarchale-onderdrukkingssystemen-moet-worden-bestreden/

  https://nl.oneangrygamer.net/2019/12/greta-thunberg-onthult-dat-milieubewustzijn-niet-over-het-milieu-gaat/98348/

  http://time2wakeup.me/?p=14242

  https://www.breitbart.com/politics/2019/11/29/greta-thunberg-goes-full-marxist/

  Maar wie het citaat liever in zijn context leest kan maar beter de hele originele tekst lezen:

  https://www.project-syndicate.org/commentary/climate-strikes-un-conference-madrid-by-greta-thunberg-et-al-2019-11

  Wie de moeite doet om dat te lezen zal misschien zelfstandig kunnen oordelen dat het slopen van “koloniale, racistische en patriarchale onderdrukkingssystemen” toch niet helemaal hetzelfde is “als onze westerse samenleving vernietigen” – tenzij, natuurlijk, hij ervan overtuigd is dat “onze westerse samenleving” gewoon niets anders is dan een “koloniaal, racistisch en patriarchaal onderdrukkingssysteem”. Die zal ook kunnen vaststellen dat het in “het discours” helemaal niet gaat over de “heteroseksuele blanke man en vader van een familie, die zich met zijn middenklassewagentje naar de supermarkt begeeft (…) en er een stevige entrecote koopt”. Die zal zich, ten slotte, ook kunnen afvragen wat de angstaanjagende “omvolking” nu ook al te maken heeft met acties om machthebbers ertoe aan te zetten de angstaanjagende bedreiging van het klimaat tegen te gaan

 2. Als ik vandaag weer zie tot wat de EU heeft besloten, is er maar een redelijke oplossing : weg uit den belziek, weg uit de EU

Trending

%d bloggers liken dit: