Het Vlaams Belang organiseerde gisteren met de Europese ID-fractie in de Handelsbeurs van Antwerpen een bijeenkomst onder de noemer ‘Nieuwe Hoop Voor Europa’. Belangrijk gastspreker was de razendpopulaire oud-vicepremier van Italië en thans Lega-politicus op verkiezingscampagne Matteo Salvini. De andere sprekers waren Vlaams Belang-voorzitter Tom van Grieken en EP-parlementslid van de Europese ID-fractie Gerolf Annemans, daarnaast was er ruimte voor een panelgesprek met de Europese parlementsleden Jordan Bardella (Rassemblement National) en Harald Vilimsky (FPÖ) onder leiding van Philip Claeys. De Handelsbeurs was afgeladen vol met enthousiaste mensen die volop met Vlaamse Leeuwenvlaggen zwaaiden en zichtbaar genoten van de toespraak van Salvini.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: