‘Nieuwe Hoop Voor Europa’ Matteo Salvini in de Antwerpse Handelsbeurs

Het Vlaams Belang organiseerde gisteren met de Europese ID-fractie in de Handelsbeurs van Antwerpen een bijeenkomst onder de noemer ‘Nieuwe Hoop Voor Europa’. Belangrijk gastspreker was de razendpopulaire oud-vicepremier van Italië en thans Lega-politicus op verkiezingscampagne Matteo Salvini. De andere sprekers waren Vlaams Belang-voorzitter Tom van Grieken en EP-parlementslid van de Europese ID-fractie Gerolf Annemans, daarnaast was er ruimte voor een panelgesprek met de Europese parlementsleden Jordan Bardella (Rassemblement National) en Harald Vilimsky (FPÖ) onder leiding van Philip Claeys. De Handelsbeurs was afgeladen vol met enthousiaste mensen die volop met Vlaamse Leeuwenvlaggen zwaaiden en zichtbaar genoten van de toespraak van Salvini.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.