Na een grappige carnavalswagen met daarop Joden met grote neuzen bleek dat ze ook lange tenen hebben, want ze begonnen hysterisch ‘antisemitisme’ te gillen.  Een wereldwijde lastercampagne tegen Aalst carnaval begon.   Nu zijn er velen in Vlaanderen die beweren dat ze ‘rebels’ en ‘nonconformistisch’ zijn, maar bij zo’n shitstorm met de woorden ‘racisme’ en ‘antisemitisme’ toch plat op hun buik gaan liggen.  Niet zo de mannen en vrouwen van Aalst.  Ze trokken naar de Unesco met een duidelijke boodschap: wij zijn geen antisemieten of racisten, maar in onze traditie lachen wij met alles en iedereen.

Dat werkte natuurlijk niet, en de Unesco plande de schrapping van Aalst carnaval als werelderfgoed op 12 december.  Maar Aalst steekt nu zijn ultieme middenvinger op naar die Unesco-dwazen: ‘We hebben het gehad met de groteske verwijten. We zijn geen antisemieten of racisten. Wie dat blijft beweren, is te kwader trouw. We schrijven eerstdaags een brief naar Unesco dat we afstand nemen van de erkenning. We willen niet langer verbonden zijn met een organisatie die de specifieke context van ons carnaval en de prachtige tradities die met dit volksfeest samengaan, niet wil begrijpen. Voor ons geen Unesco-schoonmoeder meer”, aldus de N-VA-burgemeester van Aalst, Christoph Dhaese.

De Joden kunnen intussen niet lachen met zoveel moed, en uiten bedreigingen.  ‘Als de burgemeester denkt dat hij zijn handen nu vrijer heeft om dit soort van antisemitisme verder over zijn straten te laten paraderen, dan zal hij ons op zijn weg vinden’, zo toetert het orakel van het Forum der Joodse verenigingen.  Daar komen dus klachten en processen van via de inquisitieinstellingen als Unia… Ze doen maar.  Leve Aalst en de vrije meningsuiting!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Aalst schopt zelf UNESCO buiten, Joden dreigen”

  1. Die joden hebben heel zeker lange tenen. Altijd en eeuwig het slachtoffer.
    Je zult ze echter nooit horen over een gemene moordenaar die destijds in de conflicten in Israel vrouwen en kinderen de keel oversneed, die moordenaar heette Menachem Begin.

    1. hectorvo250gmailcom

      Moordenaar Menachem Begin? Tja, je moet toch érgens BEGINnen, hé…

Trending

%d bloggers liken dit: