Steekpartij in drukste winkelstraat Den Haag: 3 gewonde kinderen

Gisteravond zijn drie minderjarigen gewond geraakt bij een steekpartij in het centrum van de Nederlandse regeringsstad Den Haag. Uit de berichtgeving van de politie over het bloedige voorval blijkt dat er drie kinderen met een mes zijn bewerkt en inmiddels uit het ziekenhuis zijn ontslagen. De steekpartij gebeurde aan de Grote Marktstraat, op honderden meters van het Binnenhof, op een drukke winkelavond. De lichtgetinte dader van rond de 45 à 50 jaar is nog altijd voortvluchtig en de politie heeft nog niets laten weten over het mogelijke motief.

Op het moment van de steekpartij was het druk in het de winkelstraat, vanwege koopjesdag ‘Black Friday’ en liepen duizenden mensen in en uit de winkels in het centrum van de stad. Op diverse beelden, die door mensen via de sociale media werden gedeeld, valt te zien dat er chaos ontstaat na duidelijk is dat er iets bloedig is gebeurd. Mensen beginnen te rennen en zoeken dekking.

Op de lokale omroep liet locoburgemeester Revis van Den Haag weten ‘ontzettend geschrokken’ te zijn. “Op een avond dat heel veel mensen inkopen doen in één van onze drukste winkelstraten, gebeurt zoiets verschrikkelijks. De politie is volop bezig met het onderzoek. Ik wens de slachtoffers veel sterkte toe.”

One comment

  1. We zullen hier nog veel vaker mee geconfronteerd worden. Ons land verandert langzaam in een Afrikaans-Arabisch hell hole vol geestelijk gestoorde messentrekkende negers en Arabieren. Bah.

Comments are closed.