Gisteravond tijdens de Amsterdamse gemeenteraadsvergaderingen besloten een drietal Zwarte Pieten van de actiegroep Pro Zwarte Piet zich op de publieke tribune te nestelen. Met als doel om aandacht te vragen voor het Nederlandse Sinterklaasfeest, waarbij Zwarte Pieten thuishoren, in een stad die erop voorstaat kosmopolitisch te zijn en daarom Nederlandse tradities in de ban doet. De aanwezigheid van drie verkleedde mensen werd echter door het gemeenteraadslid Sylvana Simons van BIJ1 als bedreigend ervaren en daarop de politie opgeroepen.

Een twaalftal agenten met een viertal politiewagens stuurde het lokale politiekorps af op de activisten die op de publieke tribune een Nederlands geluid lieten horen. Het bewuste gemeenteraadslid Simons is een bekend extremistisch figuur in de lokale en landelijke politiek die de strijd tegen de Nederlandse cultuur tot een hoge prioriteit heeft en duidelijk goede contacten met de lokale politie onderhoudt.

Dat de politie van Amsterdam zo grootschalig uitrukt voor een dergelijke flut-melding is opvallend, want men is van mening dat er te weinig middelen zijn om überhaupt in de stad nog goed te functioneren. Met een dergelijke keuze valt te bezien of de middelen en agenten wel het probleem zijn, of gewoon de zaken en of non-zaken die men oppakt.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Amsterdam stuurt half politiekorps af op 3 Zwarte Pieten”

 1. schande wat er nu weer gebeurd er is nooit politie aanwezig als er om hulp gevraagd word maar om deze flauwekul komen ze met man en macht aan zetten heel ons land word zo kapot gemaakt met onze tradities laat de regering daar eens voor op komen voor onze tradities nee ze lopen die gekken achter na stelletje zwakkelingen zijn het hier wie het niet aan staat rot dan op naar je eigen land hier worden ze met een volle portemonnee op gevangen want zo hoort het behalve voor de Nederlanders die worden niet geholpen want die zijn niet zielig al komen er steeds meer bij voor de voedsel bank en er zijn velen vluchtelingen zogenaamd gevlucht van hun land maar ze gaan daar wel weer heen op vakantie maar hier wel de boel op; stelten zetten en dat gekke wijf die blijft maar dreigen om weg te gaan nee die heeft het hier veel te goed rot op smerige opruier

 2. Te belachelijk voor woorden deze actie van de Nederlandse eigen S S dame terwijl ze zelf als kind
  ook aan de kade stond toe. Sinterklaas aankwam met zijn zwarte pieten
  Tradities mogen aangepast worden maar zeker niet verdwijnen !!!!! We zijn een bang schaapvolk aan t worden dat zich continu maar inschikt uit angst !!!
  Het is al heel lang duidelijk dat de inwoners van dit land dat zich Nederlander noemt gediscrimineerd word in eigen huis en haard en toch blijft de regering oproepen tot verdraagzaamheid !!!
  Dit is geen land meer om trots op te zijn maar een land waar je in de schaduw je mening mag uitdrukken want komt deze aan t licht dan is er ergens
  Wel
  Iemand beledigt
  Pleur op
  Nederland moet weer eens de
  Hakken in de grond zetten en heel simpel “iedereen is hier welkom zolang diegene de rechten plichten tradities en regels wil accepteren zoals ze zijn en wil je iets veranderen dan mag je daarover een discussie openen maar geen eisen !!
  Nogmaals we moeten de hakken eens in de grond zetten want uiteindelijk zijn er voldoende plekken op deze aarde om een leven op te bouwen dus bevalt t hier niet dan ga je vrolijk bij het buurland kijken of je daar betere aard hebt !!

 3. Jammer dat dit zo moet.
  Als je het niet eens bent met onze tradities zoek dan een andere plek op de aardbol .

 4. Sylvana wie????
  Met pek en veren de stad uit flikkeren dat wijf

  1. Deze vrouw heeft geestelijke hulp nodig… Nog een betere oplossing enkele reis Suriname

 5. hectorvo250gmailcom

  Je kan verdorie niet voorzichtig genoeg zijn. Om op een mug te schieten, breng je best een kanon in stelling in de vorm van een sterke politiemacht die niet machtig genoeg lijkt om de misdaad te doen stoppen. Amsterdammers, BLIJF in Sinterklaas geloven en Zwarte Piet zal ‘t jullie lonen!

Trending

%d bloggers liken dit: