Voorpost verblijdt Delft met Zwarte Pieten

De nationalistische actiegroep Voorpost was vandaag in Delft druk bezig met activisten verkleed als Zwarte Piet, om zo de inwoners van de stad eens extra op te vrolijken. De organisatie is vanaf het moment dat Sinterklaas weer in het land is volop actief met het promoten van het Nederlandse Sinterklaasfeest, dus met Zwarte Piet er zichtbaar bij. Zo was Voorpost vorige week zowel in Antwerpen als in Apeldoorn aanwezig. De Zwarte Pieten in Delft werden door de inwoners van de stad met goedkeuring ontvangen, vooral door de kinderen die van al het snoepgoed konden genieten.

2 comments

  1. Proficiat want “roetveegpieten” zijn toch zo nep vermits hun gelaat wel met “roetvegen” besmeurd is maar hun kledij raar genoeg….kraaknet blijft ! Wel kind kan dat geloven ?

  2. Hoed af voor deze opbouwende bewustmakingsactie! Voor VEEL herhaling vatbaar!

Comments are closed.