UNESCO tegen Aalst-carnaval, want ‘ze lachen met groepen van mensen’. Echt?

Jawel, het komt eraan: op 12 december gaat de Unesco, een club van de Verenigde Naties (VN), het carnaval van Aalst schrappen van de lijst van het ‘werelderfgoed’.  Want wat hebben de slimmeriken van de Unesco ontdekt?  Tromgeroffel: ‘Er wordt daar gelachen met bepaalde groepen van mensen’.  Zo staat het echt in het Engelstalige ‘ontwerpbesluit’: ‘ mocking certain groups’.  Wow, wat een schok!  Echt waar? Lachen met groepen van mensen tijdens carnaval?  En hebben die mannen van de Unesco dat nu pas ontdekt?

Wat de Unesco-clowns natuurlijk bedoelen is: er wordt tijdens Aalst-carnaval met iedereen gelachen, dus OOK met de troetelgroepen van links: zwarten, allochtonen, moslims, homo’s, en Joden.  En DAT mag anno 2019 niet meer.  Aalst-carnaval zondigt tegen de censuur die volop wordt uitgerold tegen al onze Europese tradities:  Sinterklaas en Zwarte Piet, Paaseieren, Kerststallen en -markten…

Opmerkelijk, dit keer zijn het niet de moslim-haatbaarden of linkiewinkies die de censuur eisen, maar de Joden, die moord en brand schreeuwen over een onschuldige carnavalswagen.  Die wagen toonde, o gruwel, een pop met een grote neus.  Zogezegd is dat ‘anti-Joden’, maar… de pop is al ouder, en moest het jaar voordien iemand van Vlaams Belang voorstellen.  Hoe dwaas kan censuur en hysterie worden?

De beslissing tegen Aalst-carnaval zal genomen worden door deze vrolijke landen:  Armenië, Azerbeidzjan, Kameroen, China, Colombia, Cuba, Djibouti, Guatemala, Jamaica, Kazakstan, Koeweit, Libanon, Palestina, Senegal, Sri Lanka, Togo en Zambia.  Lijkt ons voldoende inspiratie voor de carnavalisten van Aalst voor de volgende stoet!

En niet meer op die Unescolijst?  Wie kan het wat schelen?  Aalst-carnaval blijft rebels en trekt zich van geen enkel gezag wat aan, zoals het hoort!

4 comments

  1. Het zal ons kosher worst wezen als Aalst Carnaval niet meer op de UNESCO lijst staat. Minstens de perceptie wordt gewekt dat de UNESCO in de binnenzak van de filosemietische pro-Zionistische Lobby zit.

  2. Dit is commnisme via de achterdeur! In de Stalinistische sovjetunie was racisme (bedachte term door Trotsky, een van de grootste massamoordenaars aller tijden) en zg anti semitisme stafbaar, anti semitisme
    was zelfs met de dood strafbaar, omdat 80% van het politburoo joden waren! Marx heeft gezegd als je een communistische revolutie wilt doen slagen, dan met je 1. De familie stucturen vernietgen. 2. Het geloof en cultuur van een volk vernietigen. 3. De economie verwoesten. 4. Het ras en identiteit van een volk verwoesten. Ik dacht dat links er nu aardig mee bezig is! Zie de tekenen des tijds, zwarte Piet carnaval,kerst enz. De middenstand en boeren vernietigen, bergen andere volkeren van andere ras of culturen binnenhalen, feminisme, homofielie enz. promoten, let maar eens op!

  3. Wanneer het niet zo in en in diep treurig was, zou ik er echt waar, hard om kunnen lachen. De niets ontziende vernietiging van onze eigen “NORMEN EN WAARDEN, en de daarmee verbonden CHRISTELIJK/KULTUERELE” tradities, en de snelheid waarmee dit sinds merkel, macron, obama, clinton, rutte etc. etc… de vaart op neemt, doet mij ,echt waar, het lachen vergaan. Ik ben diep, diep beledigd, vaak ook gechoqueerd, door elke idioot die tegenwoordig maar meent zich gediscrimineerd te weten, omdat hij een ander kleurtje heeft, een ander voorkeurtje heeft, een groen, links, rood ideetje heeft. Ik wil terug in de tijd, naar de tijd van mijn jeugd, een tijd zonder televisie en internet weliswaar, maar wel een tijd van geloof, hoop en liefde en de daaraan verbonden normen en waarden van het Christelijk Kultureel en traditioneel erfgoed der eeuwen.

Comments are closed.