Waals-links front wil Vlaamse baby’s doden tot 18 weken

Een asielcrisis, een begroting die failliet is, terroristen die op komst zijn: het kan een Waals-links front in het parlement geen lor schelen.  Zij zijn bezig met wat zij belangrijk vinden: het zo snel mogelijk omvolken van Vlaanderen met nieuwe vreemdelingen.  Eén van de wegen daarheen is ervoor zorgen dat er zo weinig mogelijk Vlaamse baby’s geboren worden:  en wat is er dan efficiënter dan abortus, de toegestane babymoord?

In België ligt de grens daarvoor nu op 12 weken: dat is de leeftijd waarop de kleine baby nog met een krachtige stofzuiger uit de buik van de moeder kan gezogen worden.  De ingreep heet ‘curettage’ (die overigens ook na een miskraam wordt toegepast).  Vanaf 18 weken is dat niet meer mogelijk: dan moet het lichaampje van de baby eerst met een tang aan flarden gescheurd worden, en moet vaak ook de schedel eerst verbrijzeld worden.  Op scans kan je duidelijk zien hoe de baby spartelt van angst en pijn…

Een Waals-links front van zowat alle Waalse partijen plus Open VLD, SP.a, Groen en PVDA wil nu de Vlaamse baby’s kunnen vermoorden tot 18 weken.  Er is daarvoor in het federale Belgische parlement hoegenaamd géén Vlaamse meerderheid, maar dat interesseert hen niet: Open VLD werpt zich op als de kampioen van de dood, en daarvoor moet alles wijken…

In vele video’s is te zien hoe een baby van 18 weken in de baarmoeder al een perfect kind is, dat zich omdraait en beweegt met handjes en voetjes.  We zijn dezer dagen terecht begaan met het lijden van halal-geslachte dieren;  waarom niet met de angst en pijn van Vlaamse baby’s?  Waarom zou het onverdoofd slachten van Vlaamse kinderen wel OK zijn?


Je vindt onze afbeelding tegen babymoord tot 18 weken goed?  Prima, je mag hem delen en verspreiden zoveel als je wilt; maar respecteer aub ons werk, en laat de bronvermelding onderaan staan.  Auteursrecht is een mooi begrip, en dat geldt ook voor politieke mandatarissen en partijen!  

 

 

8 comments

 1. Wat my betref kan God maar die aarde (en die mens) vernietig. Die mens weier om beskaaf te word. Die mens het die slaaf van die NWO geword. Daar is heel weinig teenstand teen enigiets wat deur die NWO beplan word.

 2. Het 5de der “10 Geboden”, een gecodeerde Natuurwet is duidelijk ; “Gij zult niet doden” ! Het is niet omdat abortus in bepaalde wettelijke bepaalde omstandigheden niet meer de juridische kwalificatie “moord” opgespeld krijgt, dat het geen “moord” zou BLIJVEN volgens de conservatieve ethiek ! http://www.provita.be

 3. Ethiek is een zeer delicate aangelegenheid. Met altijd veel pro’s en contra’s, bijna zoveel als er mensen zijn.
  En verschillend naargelang de persoonlijke beleving (zorg van een gehandicapt kind ?) en omstandigheden (welke thuissituatie staat de baby/het kind te wachten ?).
  Wat ik i.v.m. ethische kwesties alvast niet begrijp is dat van ELK parlementslid in deze kwestie PARTIJ-discipline² zou verwacht worden. In bovenstaande grafiek wordt er vanuit gegaan dat er in elke partij unisono gestemd zal worden. Indien wel zou dat echt heel onkies zijn.
  Een zaak blijft inzake abortus altijd onweerlegbaar vaststaand : de groeiende foetus heeft geen stem. En zonder dit stadium te doorlopen kan er geen enkele baby geboren worden. Dat een foetus van 6m niet levensvatbaar is, is een sofistische opmerking. Want een pasgeboren baby is dat ook niet, en een baby van pakweg een half jaar ook niet. En een alleenstaande peuter evenmin.
  Tot slot : als conservatieve kiezer heb ik nooit begrepen waarom de meeste N-VA- en VB-kopstukken zo vaak Open VLD verkiezen boven de CD&V ? Ook op gemeentelijk vlak.

 4. Beste mensen, waarom zou abortus niet moeten kunnen. Het is meestal de vrouw die het aanvraagt, en niet voor haar plezier, maar wel uit hoge nood. Het artikel is tendentieus en geeft niet weer wat de grote meerderheid van de bevolking denkt. Abortus verbieden brengt ons terug naar de jaren 1900, engeltjesmaaksters weet je wel, met alle verschrikkelijke gevolgen van dien. De vraag is er, geef er dan een gecontroleerde oplossing aan.
  Bovendien, een foetus van minder dan 6 maand is totaal niet levensvatbaar, dus grote woorden als kindermoord zijn hier totaal niet op hun plaats. Jullie lijken niet te begrijpen dat sommige kinderen beter niet geboren kunnen worden, hoe vreemd dat misschien ook is om te zeggen. Maar denk eerst eens goed na vooraleer een radicale mening terzake te spuien die je dan later moet herzien. Stel je gewoon maar eens voor dat je dochter zwanger is na een verkrachting, of door een slippertje met een of andere vreemdeling. Eens zien of je dan nog zo hard zult roepen.
  En ik beschouw mezelf ook als rechts, maar wel met in 2019.

 5. Abortus tot na de geboorte, de droom van links, want elk kind is eigendom van de moeder (en haar man, de staat).

 6. ik zou als Pro Life mens graag dit artikel delen. Helaas ben ik door face/feestboek, tot eind volgende week voor een soortgelijk artikel weer eens gesperd. Bedankt voor jullie aandacht aan deze cultuur van de dood.

  1. De moederschoot INTENTIONEEL tot grafkamer maken voor een totaal weerloze mini-mens is LAF, ontzettend LAF maar weliswaar zeer politiek-correct ontaard machtsmisbruik !

 7. Die smerige linksen willen dat, in samenwerking met de elite, dat de blanke mens uitsterft en dat er zoveel mogelijk andere rassen en volkeren binnengehaald worden! Het doel is de nieuwe wereldorde, waarin alleen maar mixjes, een ras dus, voorkomen, om ze te onderdrukken, want hun IQ daalt en deze nieuwe slaven (KNIP) zullen dan niet in opstand komen, dat houdt de NWO in! Wereldheerschappij van een kliek! Word wakker!!!

Comments are closed.