Rancuneuze gemeenten laten Zwarte Pieten oppakken

Een aantal gemeenten hadden dit weekeinde besloten om bij de jaarlijkse Sinterklaasintocht geen Zwarte Pieten mee te sturen. Met als doel om de traditie af te breken en haar inwoners nieuwe gebruiken op te dringen. Dit leverde in de aanloop hiernaartoe al de nodige kritiek op, gedurende de dag zelf besloten een aantal organisaties en individuen zelf de Nederlandse figuur van Zwarte Piet uit te beelden, middels zwart schmink en een pietenpak, om zo kinderen toch een gezellig Sinterklaasfeest te bezorgen. De politie trad echter hard op en arresteerde meerdere Zwarte Pieten.

Hieronder enkele beelden van de diverse politionele acties in gemeenten waar de Nederlandse Zwarte Piet vanaf heden is verboden.

Activisten van PEGIDA opgepakt in Apeldoorn, bij de landelijk uitgezonden Sinterklaasintocht.

In Den Haag, Zwarte Pieten op de motor klemgereden door de politie.

Een eenzame Zwarte Piet, wordt door agenten omsingeld in het centrum van Rotterdam.

7 comments

  1. Vooraf: ik ben het met de strekking van uw betoog eens. Ik had alleen heel graag wat minder grove bewoordingen gebruikt. Jammer, dit is een gemiste kans. Schelden brengt niets, eerlijk gezegd. Het best probeert men met elkaar op een respectvolle manier in gesprek te blijven.

  2. Dat politiemensen die als taak (zouden moeten) hebben de veiligheid van de bevolking te waarborgen, worden ingezet (misbruikt) om een eeuwenlange volkstraditie kapot te maken, is voorwaar de WAANZIN voorbij! En intussen staan de grenzen, niet alleen van Nederland, maar van heel westelijk Europa, wagenwijd open. De politici, van ‘gematigd’ links tot uiterst links, staan erbij en kijken ernaar zoals koeien naar een trein. Waar stopt het?!!!!

  3. Belachelijk day zo’ n eeuwen oude traditie om zero gebracht wordt door die laffe linkse klootzakken van burgemeesters dit is PURE DISCRIMINATIE heel die linkse kliek met het Kabinet op de eerste plaats helpen ONZE CULTURELE WAARDEN EN NORMEN OM ZEEP WEG MET AL DIE LINKSE KLOOTZAKKEN GEERT WILDERS HEEFT AL RUIM 10 JAAR GELIJK ONS EENS ZO FIJNE NEDERLAND WORDT DOOR DEZE KLOOTZAKKEN NAAR DE AFGROND GELEID STEM ZE WEG NEDERLANDERS WORDT WAKKER EN PIK HET NIET LANGER MEER STEM VOOR BEHOUD VAN ONZE NORMEN EN WAARDEN EN NIET DIE VAN AL DIE “NIEUWE” NEDERLANDERS MET HUN AGRESSIEVE POLITIEK WEG MET LINKS LAAT “ONS” NEDERLAND DAT “WIJ” HEBBEN OPGEBOUWD NIET DOOR DIE LINKSE ROVERS AFBREKEN STEM RECHTS STEM OP GEERT WILDERS IK ZIE MET LEDE OGEN AAN HOE ONS LAND DOOR AL DIE “EMIGRANTEN” EN ANDERE CULTURE NAAR DE PHYLISTIJNEN WORDT GEBRACHT WEG MET DEZE LAFFE BESTUURDERS WEG MET DEZE LINKSE REGERING NEEM EEN VOORBEELD AAN HONGARIJEN, POLEN EN ANDERE EMIGRATIE STOPPENDE LANDEN EN “ONS LAND WEER VAN ONS NEDERLANDERS”

    1. Ik ben het met de strekking van uw verhaal helemaal eens, dat voorop. Toch had ik echt liever een wat minder grof taalgebruik gezien, ook wanneer argumenten blijkbaar niet helpen. Jammer, een gemiste kans zo.

Comments are closed.