Vikings ahoi!  In de stad Kristiansand in Noorwegen was dit weekeinde een vreedzame demonstratie gepland door de groep SIAN, ‘stop de islamisering van Noorwegen.’  Ze wilden iets saais doen:  een boekje dat ze ergens gekocht hadden, ‘koran’ geheten, in de fik steken.  In een vrij land mag dat, een vuurtje stoken van spullen die je eerlijk gekocht hebt; maar in Noorwegen blijkbaar niet…  De politie stond klaar met brandblussers om elke poging te verhinderen.

Maar die Vikings zijn niet stom:  terwijl een oudere spreker de aandacht afleidde stak een andere stevige knaap toch een koraantje in de fik.  De zowat 500 aanwezige moslims en extreemlinkse moslimvrienden gingen door het lint, sommigen sprongen over het hek en begonnen een knokpartij.  Daar deed ook de politie graag aan mee.  En zo werd het toch nog een leuk Germaans-Scandinavisch feestje!  SKOL!

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Boekje ‘koran’ verbrand in Noorwegen: moslims door het lint!”

  1. Koran is een boek, geen boekje. Idioten !

  2. Triest, gelukkig was er een moslim met ballen.

  3. Europese Christelijke normen en waarden moeten beschermd worden tegen de islamitische geloof en geweld

    1. Pfff, mag ik ook de bijbel verbranden?

  4. […] In de stad Kristiansand, Noorwegen, is tijdens een protest de Koran in de fik gestoken. Het boek, dat meer discriminerende en hatelijkheden bevat dan het verboden “Mein Kampf”, dat al wel verboden is. De aanwezige mohammedanen werden er niet blij van en gingen in gevecht met de demonstranten en ook de politie mengde zich in het gevecht. Mijns inziens zou de koran, waar de jihad (de oorlog tegen anders gelovigen) ook in beschreven staat, verboden moeten worden. Een geloof is in mijn ogen iets persoonlijks en zou nooit opgedrongen moeten worden. https://reactnieuws.net […]

  5. Niet langer pikken bedoel ik!

  6. Mooi zo! Er komen steeds meer mensen die het langer pikken!

Trending

%d