Open brief van actrice Silvana Heißenberg aan bondskanselier Merkel

“U bent de meest verwerpelijke en criminele bondskanselier die het Duitse volk ooit heeft moeten verduren”, zo schreef de Duitse actrice Silvana Heißenberg recentelijk in een open brief gericht aan Angela Merkel. De brief van Duitse actrice laat weinig aan de verbeelding over en vat de woede en onmacht van veel Duitsers uitstekend samen als het gaat over het regeringsbeleid onder bondskanselier Merkel.

“U hebt het Duitse volk oorlog, armoede, dood en verderf gebracht door doelbewust illegale migranten – huurlingen, terroristen en andere harde criminelen – het land in te laten. U hebt gezworen het Duitse volk veilig te houden, maar u heeft precies het tegenovergestelde gedaan.

U hebt de Duitsers willens en wetens tegen elkaar opgezet en gezinnen uit elkaar getrokken en vernietigd. U blijft steeds maar zeggen dat de Duitsers het beter hebben dan ooit. ‘Dat is een leugen.’ Dankzij uw illegale gasten moeten evenementen nu worden bewaakt door mensen met automatische wapens en omgeven door hekken. Vrouwen moeten bescherming zoeken in de hoop dat ze niet het slachtoffer zullen worden van seksueel misbruik.

Armoede onder ouderen en kinderen is hoger dan ooit. Bijna een miljoen Duitsers leven op straat. Het helpen van deze mensen was uw mandaat, niet Europa overspoelen met indringers die ook nog eens miljarden belastinggeld krijgen. De indringers, voornamelijk criminelen, die in Duitsland mensen verkrachten en doden, worden vervolgens in bescherming genomen door de mainstream media en politie, en afgeschilderd als slachtoffers van extreemrechts. Als u echt een geweten zou hebben, dan zou u zich voor uw misdaden verantwoorden in een rechtbank.

Ik wil maar één ding: dat u en uw hele entourage voor de rechter worden gesleept en dat u en uw cohorten minimaal een levenslange gevangenisstraf krijgen. Nog nooit in de geschiedenis is het Duitse volk zo erg verraden”.

4 comments

  1. wir schaffen daas was haben sie geschaft totale vernichtung von deutschland und de bevolkerung genau wie die arschochher hier in holland auch so eine miezes schwein rutte und consorten ihr musst die totes straffe kriegen asociale schweinen

  2. Het kan niet beter verwoord worden dan door deze dame Silvana Heißenberg, de waarheid niets dan de waarheid. Zoals ik al eerder heb geschreven hier word het Deutsland van heden verraadden door de Bondskanselier hoer zelf.
    Een rechtbank die haar en haar kompanen zou moeten veroordelen tot de doodstraf zou zeer passend zijn.
    In de stille hoop dat dit snel zal gebeuren.

    1. Ik ben niet verbaasd dat iemand die beweert dat “dame Silvana Heissenberg, de waarheid niets dan de waarheid” schrijft, ook verkondigt dat “het Deutsland van heden word verraadden door de Bondskanselier hoer”.

Comments are closed.