Nieuwe resolutie zal meer asielzoekers aantrekken

Een coalitie van Franstalige partijen, aangevuld door Groen, sp.a, PVDA en… CD&V keurde in de bevoegde Kamercommissie een resolutie goed die zal leiden tot nóg meer asielzoekers naar België. En dat op een ogenblik dat nu zelfs officieel werd bevestigd dat we in een nieuwe asielcrisis zijn terecht gekomen. 

Volgens Kamerlid Dries Van Langenhove (Vlaams Belang) is het duidelijk dat het door de verzamelde linkerzijde gewenste verdeelmechanisme zal zorgen voor een nieuw aanzuigeffect.

“Het uitzicht op een kansrijke vestiging in Duitsland, Frankrijk of België zal potentiële migranten alleen maar aanzetten om hun lot in handen te leggen van gewetenloze mensensmokkelaars en de oversteek te wagen”, zegt Dries Van Langenhove.

Onrustwekkende stijging aantal asielaanvragen

Ondertussen worden we volgens kamerlid Van Langenhove al drie jaar geconfronteerd met een constante en onrustwekkende stijging van het aantal asielaanvragen. “Die nam de laatste drie jaar maar liefst met 50 procent toe”, verduidelijkt hij.

Kaakslag voor meer dan 800.000 Vlamingen

Die statistieken onderstrepen volgens het Vlaams Belang dat we in een bijzonder aantrekkelijk asiel- en immigratieland wonen.

“De resolutie van de linkerzijde (mét de CD&V) stelt dat  België een fair deel van de geredde migranten en vluchtelingen moet opvangen, is misplaatst én een slag in het gezicht van de grote meerderheid van de Vlamingen die haar buik meer dan vol heeft van de massa-immigratie en dat bij de jongste verkiezingen op een uiterst democratische manier duidelijk heeft gemaakt”, aldus Van Langenhove.

3 comments

  1. “Kaakslag voor meer dan 800.000 Vlamingen” : dit lijkt me een grove onderschatting. Ik weet uit persoonlijke ervaring dat ook vele mensen die op andere partijen hebben gestemd HELEMAAL niet akkoord gaan met het omvolkingsbeleid en de islamisering.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.