VRT liegt en noemt migrantenbendes in drugoorlog “Zweedse bendes”

Denemarken gaat ‘Zweedse’ bendes bestrijden en zal daarvoor extra grenscontroles uitvoeren. Zijn de Vikingen terug? En doen de Vikingen dezer dagen aan drughandel? Uiteraard niet, maar de leugenmedia praten niet graag over de feiten. We leggen de waarheid even op tafel, omdat u het verdient en omdat ze schrijnend is en bovendien het falen van een links migratie- en justitiebeleid blootlegt.

Bij de VRT klinkt het als volgt: “Denemarken start met grenscontroles tegen Zweedse bendes“. Niets is minder waar natuurlijk. Er is geen sprake van Zweedse bendes, wel van vreemdelingenbendes die een drugoorlog uitvechten. En die oorlog speelt zich al minstens 10 jaar af tussen bendes uit de steden Malmö (Zweden) en Kopenhagen (Denemarken). En we spreken hier niet over wat slagen en stampen. Neen, dat gaat veel verder en doet ons meteen denken aan de drugoorlog in Antwerpen.

Afgelopen weekeinde stierf een 15-jarige jongen die werd neergeschoten. Een andere 15-jarige jongen raakte bij hetzelfde schietincident zwaargewond. Beiden zijn bekenden bij het Zweedse gerecht. Het klinkt allemaal bekend in de oren, want ook in het Vlaamse multiculturele paradijs zijn de meeste daders van schietpartijen geen onbekenden bij justitie. Ook in Vlaanderen bestaat er gespeelde verontwaardiging bij de politici wanneer vreemdelingenbendes op straat oorlog voeren. Brussel en Antwerpen zijn hier de beste voorbeelden van.

De bendeoorlogen in Zweden kenden al heel wat dodelijke slachtoffers de afgelopen jaren.

Geen herrijzenis van de Vikingen dus, integendeel. Stuk voor stuk allochtone import-Zweden die ons Europa komen ‘verrijken’ met hun normen en waarden. En de cijfers zijn niet min: dit jaar, tot aan de maand augustus, werden 26 mensen doodgeschoten inzake bendevorming. Voor gans 2018 staat de teller op 45 doden door schietwapengeweld. 187 bomaanslagen werden er dit jaar al gepleegd in Zweden, terwijl er dat vorig jaar nog 152 waren. Allemaal allochtone bende-gerelateerd. Las of hoorde u hierover al iets in de kranten, radio of televisie? Bron.

En dus is het nu voor Denemarken, dat sinds kort nochtans een linkse eerste minister heeft, genoeg geweest. Sociaaldemocrate Mette Frederiksen wil inzetten op échte integratie en dus het strenge migratiebeleid van haar voorgangers verderzetten en daarbij zijn dit soort excessen vanzelfsprekend niet echt welkom. De grens tussen Zweden en Denemarken is dus even op slot en in principe zal iedere Zweed die Denemarken met de overzetboot binnenkomt gecontroleerd worden. In het momenteel ‘linkse’ Denemarken kan het dus wél, bij ons zou er verwezen worden naar Europese afspraken en regeltjes en zou de grens wagenwijd blijven openstaan. Er zou wél een tweet verstuurd worden door de bevoegde minister/staatssecretaris die de kiezers moet sussen.

Aan de Zweedse kant hebben de rechtse jongens en meisjes van de Zweedse Democraten echter een slecht gevoel bij de hulp van Zweden bij deze duidelijke en concrete aanpak. Zij eisten afgelopen maandag zelfs een motie van wantrouwen tegen de zittende Zweedse minister van justitie. Jimmie Akesson (Sverigedemokraterna): “Het is allemaal ‘too little, too late’. Er wordt veel gepraat en er worden signalen uitgestuurd naar de bendes toe, maar in de praktijk gebeurt er juist niets.” En ook dat kennen we hier helaas maar al te goed. Of wanneer een linkse regering een rechtser beleid voert dan de meeste ‘rechtse’ regeringen in Europa.