Negers plunderen winkels in Amsterdam

Afgelopen donderdagavond werd de sportwinkel JD Sports in de Amsterdamse Bijlmer het slachtoffer van een massale plundering door negers. Hierbij kwam gisteren de kledingzaak Locasta in het centrum van Amsterdam. De keuze voor de sportwinkel JD Sports in Nederland heeft met grote zekerheid van doen met een incident in Luik waarbij een vestigingsmanager aldaar (zelf van Algerijnse afkomst) zich met grove woorden ‘arabieren, blanken, apen’ heeft uitgedrukt richting het eigen personeel. De vrouw is inmiddels opgestapt bij het bedrijf. De reactie hierop was die van mobilisatie en intimidatie door activistische negers en later plunderingen, zowel in Luik en Brussel, maar ook in Amsterdam en eerder al in Londen.

Dat JD Sports het doelwit is van massale plunderingen van negerjeugd, waarbij jassen, schoenen en broeken zijn meegenomen, leek in eerste instantie gelieerd met het incident in Luik. Echter de plunderingen in Londen zijn al van enkele dagen eerder. De roverij in Amsterdam vond hierna plaats en lijkt een katalysator vanuit wat in Luik heeft plaatsgevonden. Hier mobiliseert de ‘ligue de defense noir africaine’ actief negerjeugd om deze vestiging van het bedrijf te bestoken en lastig te vallen.

Deze plotselinge explosie van woede, die omslaat in plunderingen, doet erg denken aan de soortgelijke situaties in Zuid-Afrika. Daar ontspon in september van dit jaar ook uit het niets een extreem geweldige situatie, waar men overging tot massaal plunderen, moorden en in brand steken van kleine bedrijven.

Voor enkele beelden van de plunderingen van JD Sports in de Bijlmer Amsterdam, bekijk het filmpje hieronder;

5 comments

 1. 1) Samenleven van 120 soorten rassen en volkeren zal tot drama leiden. Dit is het begin van het einde.

  2) Multikul is dood, einde beschaving nabij.

  3) Kan een NEXIT nog helpen?

 2. dat is wat onze politiek en links bereikt heeft.en nog gaan onze ogen nog niet open dit is nog maar een begin

 3. Heerlijk toch die multicul !
  En het zijn toch zo’n lieve mensen meneer !
  Dank U overheid, om dat crapuul overal en altijd te ontzien, zelfs in de rechtbank !

Comments are closed.