In Wevelgem, bij de Vlaamse stad Kortrijk, is een vreselijke moord gepleegd.  Een Vlaamse vrouw, Jill Himpe, 36 jaar oud, werd er op klaarlichte dag door haar ex-man Ridoan Oudaha, een SP.a-verkiezingskandidaat en lid van een beruchte Marokkaanse drugmaffiaclan, met messteken vermoord.  Om haar moeder te kwellen ging de schoft daarna haar lijk in de woning van haar moeder leggen, en om de familie te kwellen belde hij hen allemaal op om fier te melden wat hij had aangericht.  Het gerecht ondernam niets, ondanks een eerdere moordpoging met een slagersmes; vanwege de SP.a-connectie van dader?

Meteen na de moord ging de leugenpers aan de slag om afkomst en politieke achtergrond van de dader te verdrinken in een extreemlinks anti-man-verhaal:  Jill zou het slachtoffer geworden zijn van het maatschappelijke probleem ‘geweld tegen vrouwen’, en dat, zo klonk het op VRT-radio, vloeit voort uit de ‘onderdrukking van alle vrouwen door de mannen’, een kwaal die moet aangepakt worden door heropvoeding van alle jongens van in de lagere school…

De realiteit ziet er toch wat anders uit.  De dader blijkt lid te zijn van een allochtone misdaadclan: een fenomeen van criminelen met familiebanden die zich boven elke wet verheven achten, dat in Duitsland en Frankrijk al langer bekend is.  Deze clans lopen steeds (blijkbaar ongestoord en ongecontroleerd) gewapend rond, en zijn extreem gewelddadig, zeker wanneer de ‘eer’ van de moslim-noordafrikaanse losers in het gedrang is, bv. als een Vlaamse vrouw een relatie met hen verbreekt.

 

De clan Oudaha is in Kortrijk berucht.  In juli van dit jaar gingen drie broers van de clan, Ayoub (23), Khalid (39) en Daoud (34), de cel in wegens het smokkelen van 26 kg cocaïne.  Ze handelden in Molenbeek, Frankrijk, de haven van Antwerpen…  Eerder hielden ze zich al bezig met afpersing, drugs en de heling van gestolen goederen.  Dat is de vaste bezigheid van de clan:  we vinden ook een krantenartikel terug uit 2012, waarin gemeld wordt dat 133000 euro druggeld verbeurd verklaard wordt wegens drughandel.  Jill werd dus ook het slachtoffer van het lakse immigratiebeleid: in al die jaren werd geen van de criminele clanleden de nationaliteit afgenomen en uitgewezen naar het herkomstland.

Tenslotte is het tragisch te lezen dat Ridoan bij het gerecht bekend stond als crimineel en gewelddadig; dat hij aan Jill en haar familie openlijk haar moord had aangekondigd; dat hij eerder al met een slagersmes voor haar deur had gestaan in een poging haar om te brengen; dat zijzelf en haar familie het Belgische gerecht om bescherming smeekten.  Maar het Belgische gerecht deed niets, liet haar aan haar lot over.  Speelde de politieke connectie van Ridoan een rol?  In 2000 prijkte hij op de verkiezingslijst van de SP.a voor de gemeenteraadsverkiezingen in Kortrijk…

Wij zitten nu te wachten op het VRT-Journaal waar de SP.a-connectie van de moordenaar gemeld wordt;  de aflevering van De Afspraak waar de voorzitter van SP.a en toenmalige lijsttrekker van SP.a verantwoording moet komen afleggen; de reportage van Pano waarin onderzocht wordt hoeveel allochtonen op de kieslijsten contacten hebben in het criminele milieu…  We zullen nog lang mogen wachten, de staatszender heeft het te druk met stoute rechtse studenten.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “SP.A’er en Mocromaffiaman Ridoan Oudaha maakt Vlaamse Jill (36) af”

  1. Dat crapuul heeft een strafblad van hier tot in Tokio, maar dat belet sp.a niet om hem op zijn kiezerslijst te zetten. Ja, het gaat hier om regionale politiek. Maar vergis u niet, Vlamingen, de mocro’s zijn al tot in de hoogste lagen van het beleid doorgedrongen in heel het land. Ene Mohamed Ridouani (sp.a, hoe raadt u het !), ondertussen burgemeester van Leuven, vecht de intrekking van de vergunning van de Al Ishaan-moskee aldaar aan. De dienstdoende imam was al in 2017 in opspraak gekomen met uitspraken over de toelaatbaarheid van het slaan van vrouwen ! Maar de burgervader (?) deelde schaamteloos mee dat “deze schorsing een negatieve sfeer schept, waarbij een gemeenschap gestigmatiseerd wordt.” M.a.w. ZIJN mensen eerst ! Wel, kijk eens aan, ONZE mensen worden niet gestigmatiseerd, alleen maar vermoord ! Keer op keer, op keer, op keer ! Terwijl ik dit aan het schrijven ben loopt dit nieuws binnen : “Gambiaan opgepakt voor moord op bejaarde vrouw uit Brakel”. Het houdt niet op !
    De VRT, dat “huis van vertrouwen”, neemt mensen in dienst specifiek omwille van hun huidskleur. Ze worden alleen “nieuwe Vlamingen” genoemd. Deze positieve discriminatie staat zelfs in hun beheersovereenkomst, inclusief streefcijfers voor drie groepen : vrouwen, personen met een arbeidshandicap en … “nieuwe Vlamingen”. Een benaming, die je nu MOET gebruiken in plaats van allochtoon van ex-burgemeester van Gent, Daniël Termont (sp.a, of wat had u gedacht ?). Het woord allochtoon moest van hem zelfs geschrapt worden. Waar de mainstream media gretig aan meedoen trouwens !
    We hebben geen vijanden nodig, als je de sp.a hebt. Je kon ooit zeggen dat de socialisten opkwamen voor de gewone werkmens… Ja, je kan zoveel domme dingen zeggen !
    Gelukkig zijn er nu onafhankelijke nieuwssites zoals ReactNieuws om ons nog eerlijk te informeren.
    Mr. Spock (van Mr Spock’s Blog Site).

  2. nog een vrouw die zich laten vangen heeft … ken er ook zo 1 die bont en blauw werd geslagen. als het uiteindelijk af was kwam hij binnen in haar huis langs de tuin. gelukkig was er op dat moment een vlaamse vriend binnen die haar verdedigd heeft en na een lange vechtpartij buiten gekregen heeft .. het ergste vanal is dat dat meisje nog altijd de linkse partijen verdedigd en die jongen rechts stemt . en dat ze daarover trouwens nog ruzie hebben..

Trending

%d bloggers liken dit: