We hebben hier geregeld kritiek op de VS, maar ze hebben het dan toch maar weer gedaan: de elitetroepen van het Amerikaanse leger hebben met succes een raid uitgevoerd op het hol waar IS-schurk Al Bagdadi zich verstopt had, en er (varkens)gehakt van gemaakt.  Al Bagdadi was de chef van de IS-terreurbende, met daarin veel ‘Belgische’ moslims, die zich schuldig maakte aan oorlogsmisdaden en genocide.  Terwijl de domkop Obama bij de dood van Osama Bin Laden verklapte welke eenheid de raid uitvoerde, spreken Trump en zijn Generaals correct van ‘elitesoldaten’ zonder meer.  Dan denken wij meteen aan de Navy Seals, die al lang niet meer alleen in en rond water opereren, en speciale eenheden hebben die voor zo’n missies zijn opgeleid.  De beelden van het Pentagon die de leugenpers brengt zijn nikszeggend: wat zwarte mannetjes vanuit de lucht.  Wij brengen dan liever deze coole beelden:  ‘The only easy day was yesterday’ is één van de motto’s van de Seals, die de soldaten motiveert bij de loodzware training.  Slechts 1% van alle kandidaten haalt het einde van de selectie.

O ja, intussen in België: een Brussels stuk krapuulrechter heeft zopas beslist dat een IS-bruid en haar IS-gebroed verplicht terug naar België moeten gehaald worden, want ‘ze hebben een subjectief recht op bescherming door de Belgische Staat’.  Volgens ons heeft dat uitschot alleen subjectief recht op een verlengd verblijf in een rattenhol in een islamland, en ze mogen die rechter erbij steken.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “USA maakt (varkens)gehakt van IS-schurk Al Bagdadi”

  1. Niet voor watjes, zoals het IS Krapuul die kunnen zich enkel maar in groep laten opmerken, verder niets en onschuldige mensen kortwieken, Dit zijn mannen met ballen.

  2. Ik kon het niet beter verwoorden !

Trending

%d bloggers liken dit: