Walter De Donder (‘Kabouter Plop’, CD&V): ‘Hele wijken van Antwerpen zijn ontvolkt en vervangen door andere groepen’

De Vlaamse linkse partij CD&V is op zoek naar een voorzitter.  Rechtse mensen zijn daarvoor niet gewenst, dus de lafaards Pieter ‘Crembo-van-den-Aldi’ De Crem en Hendrik Bogaert durven niet.  Maar Plopperdeplop, daar is Walter De Donder, de acteur die gestalte geeft aan ‘Kabouter Plop’.  Die heeft blijkbaar meer politiek verstand in zijn grote teen dan de rest van het CD&V-zootje in het hele lijf, want in een filmpje dat hij zelf op Twitter plaatste spreekt hij de waarheid over de ramp van de massa-immigratie.  ‘Hele wijken van Antwerpen zijn ontvolkt van onze eigen mensen’, zo zegt hij, ‘en vervangen door andere groepen.’  Wat daarna komt is waardeloos (hij komt niet verder dan ‘we moeten eens praten’), maar voor de leugenpers is het duidelijk: ‘rassiesme!’  Benieuwd of zijn filmpje nog lang online blijft op zijn Twitteraccount:  Een goede test om te zien of Kabouter Plop een echte vent is.  CD&V’ers kennende zeggen wij:  het staat er nog maximaal 3 uur op, dan is het weg.  Maar hier blijft het alleszins staan, haha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.